-
مشکل با tool tip
سلام خسته نباشین. من جوملا رو از اینجا دانلود کردم روی لوکال نصب کردم بعد میخواستم که یه تغییراتی رو روش بدم مثلا رنگ این چیزا الان من سه روزه روی یه چیزی گیر کردم هر چی هم فکر میکنم اینو از کجا میتونم اوکی کنم ولی واقعا گیج شدم توی گوگل توی سایت هم سرج کردم یا من ندیدم یا اینکه درست سرج نکردم . مشکل : من میخواستم که tooltip رو که روی این جوملا پیش فرض هست رو عوض کنم میخواستم یه جور دیگش کنم ولی توی هر جای که گشتم و تست کردم اصلا ندیدم میخواستم بدونم این مسیرش کجاست که من تغییرات روش اعمال کنم اگر دوستان کمک کنن که من امشبو حداقل خوب میخوابم :دی فعلا یا علی .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-04-2012 02:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تغییر رنگ و پس زمینه
در مدیریت قالب نام قالب ستاره دار را پیدا کنید در سربرگ کناری قالب را بیابید مطالب
css/template
را در دو فایل .exe ذخیره کنید و یکی را ویرایش
بعد از کپی refresh وذخیره
ddddd12.ir
-
کاربر مقابل از ddddd12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
ddddd12
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مدیریت قالب نام قالب ستاره دار را پیدا کنید در سربرگ کناری قالب را بیابید مطالب
css/template
را در دو فایل .exe ذخیره کنید و یکی را ویرایش
بعد از کپی refresh وذخیره
ddddd12.ir
دستت درد نکنه که ج دادی ممنونم ولی داداش ببین من برم توی مدیرت قالب ها بعد چی رو پیدا بکنم بعد برم توی این مسیر css/template اینجا چه کار کنم نگرفتم دو تا فایل به نام اکس درست بکنم بعد سیو بکنم یا این دو فایل رو پیدا بکنم بعد ویرایش کنم الان من همچنین چیزی رو توی این مسیر ندیدم بعد همین کارو هم کردم ولی متاسفانه ج نداد .... شاید من درست نگرفتم کسی هست یکم بیشتر توضیح بده ممنون میشم . یا علی
-
-
ببخشید پسوند فایل TXTباشد در مدیریت قالب دو سربرگ وجود دارد
body
{
padding: 0;
margin:0;
min-width: 1000px;
color: #A1A1A1;
background-color: #fbfbff;
background-image: url(' حذف مسیر تصویر ');
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: top left;
تغییر رنگ پس زمینه =fbfbff=کرمی روشن
-
-
هم میتونید از این افزونه استفاده کنید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم اینکه میتونید خودتون با استفاده از css استایل شو تغییر بدید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)