-
راهنمایی در مورد راه اندازی یک سایت دو زیانه
با سلام و درود
من یک کاربر مبتدی جوملا هستم و اطلاعاتم کمه.حالا میخوام یک سایت دو زبانه (فارسی و انگلیسی) شرکتی با محتوای محدود (در حد چندتا کاتالوگ برای دانلود و چندتا مطلب داخل سایت)
راه اندازی کنم.تووی انجمن رو هم گشتم و به نتایج خوبی هم رسیدم ولی هنوز سردرگم هستم و نمیدونم از کدوم روش استفاده کنم. در سایته من، باید دو نکته زیر لحاظ بشه:
1- قالب بخش فارسی با قالب بخش انگلیسی باید یکسان و مشابه باشد و هیچ تفاوتی بینشون نباشه
2- منوها در بخش فارسی باید راست چین باشند و در بخش انگلیسی منوها باید چپ چین باشند.(البته احتمالا فقط یک منو در سایت وجود داشته باشد آن هم افقی)
3- حد المکان نیازی به تغییر کدهای قالب ها نباشه ( چون چیزی از css بلد نیستم)
تا اینجای کار متوجه شدم روشهای زیر برای پیاده سازی یک وب سایت دو زبانه وجود داره:
1- استفاده از جوملا 2.5 ( جوملاهای 1.6 به بالا )
2- استفاده از joomfish در جوملا 1.5
3- نصب دو جوملا در دو مسیر متفاوت هاست مثل domain.com/fa و domain.com/en
متاسفانه به دلیل اطلاعات کمی که دارم نمیدونم از کدوم روش استفاده کنم چون برای هر کدوم از روشهای زیر سوالهای زیادی دارم. این سوالها رو در زیر مطرح کردم
1- آیا در صورت استفاده از قابلیت دو زبانه جوملا 2.5 ، باید در کدهای قالب تغییر ایجاد کرد؟
2- یا اینکه باید قالب مورد نظر را به دو صورت قالب فارسی(راست چین) و قالب انگلیسی (چپ چین) در جوملا 2.5 نصب کرد؟
3- یا اینکه باید یک قالب دو زبانه در جوملا 2.5 نصب کرد؟
همچنین در صورت استفاده از joomfish در جوملا 1.5
4- آیا باید در کدهای قالب دست برد و آنها را تغییر داد؟
5- یا اینکه منوها به طور خودکار راست چین و چپ چین می شوند؟
همچنین یک سوال کلی هم دارم
6- برای دو زبانه بودن سایت میتوان از قالب دو زبانه استفاده کرد؟اصلا قالب دو زبانه چیست؟( در بعضی از سایتهای اینترنتی قالبهای رایگان یا تجاری با عنوان قالب دو زبانه وجود دارد)
بعضی از سوالاتم مربوط به جوملا 2.5 نمیشد ولی اگه میشه لطفا همه رو همینجا پاسخ بدید.
پیشاپیش از راهنمایی و کمکتون سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2012 04:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از اموزش زیر میتونید کمک بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
ممنون جناب مرساد بابت جوابتون. اما من اون آموزش رو قبلا دیده بودم. جواب اون شیش تا سوالم در اون صفحه وجود نداشت. اگه ممکنه شما یا یکی دیگه از دوستانی که در زمینه سایتهای دو زیانه تجربه کافی داره جواب تک تک سوالهای منو بدید. اگه میشه هر شیش تا سواله منو رو به تفکیک جواب بدید. من هنوز سر در گم هستم
-
-
سردرگمیت واسه اینه که هنوز نمی دونی چه چیزائی رو نباید بدونی اصلا...
این سوال ها رو بزار کنار، اول برو یه قالبی که هم RTL و هم LTR رو ساپورت می کنه دانلود کن مثلا از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، بعد نصب کن و اطلاعات نمونهء پیش فرض که انگلیسی هست، خودتم چند تا مطلب فارسی بزن توش، بعدم طبق آموزش بالا که لینکش رو دادن بخش های فارسی و انگلیسی رو تو منوها و ماژول ها و مطالب تعریف کن(واقعا آموزش کاملیه، دست تهیه کنندش درد نکنه...)... یکم باش سرو کله بزن، بعد می بینی اصلا لازم نیست به 5 تا از اون 6 تا سوالت فکر کنی، فقط یه سوال تا الان مهمه اونم جوابش اینه که حتما از جوملا 2.5 استفاده کن...
-
کاربر مقابل از samir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما جناب samir به خاطر جوابتون و به خصوص لینکهای بسیار مفیدتون. هرچند من دوست داشتم جواب تک تک اون سوالهامو از شما اساتید جویا بشم ولی حتما به توصیه شما عمل میکنم و از جوملا 2.5 استفاده میکنم. فقط اگه ممکنه این سوال بنده رو هم پاسخ بدید که با توجه به این قالبهایی که شما معرفی کردید ( قالبهایی که rtl هم هستند) و اشاره ای که در مورد اطلاعات نمونه پیش فرض انلگیسی کردید، جوملا 2.5 که باید استفاده کنم باید انگلیسی باشه یا میتونم از جوملا 2.5 فارسی شده هم استفاده کنم؟اگه از جوملا 2.5 فارسی شده استفاده کنم زبان انگلیسی رو چطوری بهش اضافه کنم؟ توو اون آموزشی که لینکش رو جناب Mersad معرفی کردند لینکی برای افزودن زبان فارسی به جوملای انگلیسی هست ولی آیا میشه به جوملای فارسی شده، زبان انگلیسی هم افزود؟؟ اگه اینو جواب بدید دیگه همه ی سر در گمی هام از بین میره
-
-
خوب اگه جوملافارسی رو نصب کنی همون می شه ولی برعکسش، یعنی اطلاعات پیش فرض فارسی می شه چند تا هم انگلیسی می زنی...
توی منو-> افزونه ها-> مدیریت زبان ها : جوملافارسی، هم انگلیسی داره هم فارسی بطور پیش فرض...
شما بلیط رو بخر... 
شروع کن از رو اون آموزش حل ِ...
-
کاربر مقابل از samir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)