سلام به همه
می خواستم موقعیت Pathway رو از قالب سایتم حذف کنم
اینم آدرس سایتم ـه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه

سلام به همه
می خواستم موقعیت Pathway رو از قالب سایتم حذف کنم
اینم آدرس سایتم ـه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ابتدا به مدیریت ماژول ها بروید و نام موقعیت ماژولی که تصمیم دارید پاکش کنید را پیدا کنید . مثلا top
بعد اگر قالب تون از framework خاصی استفاده نمیکنه میتونید صفحه index.php قالب تونو باز کنید و عبارت top (یا هر موقعیتی که تمایل به حذف ان دارید) را جستجو کنید .
بعد تگ
<jdoc:include
مربوط به اون موقعیت را حذف کنید .
ممنون
توی index.php قالب همچین چیزی نبود ...
از کجا بدونم قالبم از framework خاصی استفاده میکنه یا نه ؟
ویرایش توسط morbid : 11-06-2012 در ساعت 08:14 AM
قالب تون از کجا گیر آوردید ؟ برای کدام شرکته ؟
اگه بازم اینارو نمیدونید آدرس سایت تو بدید تا من بهتون بگم
ممنون
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طراح قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از Helix framework استفاده میکنید که لینک documentation اش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط morbid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میباشد .
این یعنی نمیشه حذف کرد ؟!نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز، لینک راهنمایی را برایتان گذاشتند.
خب من اگه قرار بود از این سر در بیارم که اینجا سوال نمی پرسیدم
به هر حال ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)