سلام . در گالری داتسو وقتی وارد گالری میشم ( در سایت ) میگه : شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوی / در ضمن سطح دسترسی به گالری public است هم در خود گالری ها و هم در قسمت تنظیمات داتسو .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام . در گالری داتسو وقتی وارد گالری میشم ( در سایت ) میگه : شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوی / در ضمن سطح دسترسی به گالری public است هم در خود گالری ها و هم در قسمت تنظیمات داتسو .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک گالری رو از منو حذف کنید و یک لینک جدید بسازید
متاسفانه حل نشد . در ضمن در cpanel پرمیشن این فایلها 777 نست و من نیز نمیتوانم آنها را تغییر دهم چون این ارور رو میده : [a fatal error or timeout occurred while processing this directive] .
لطفا کمک کنید .
در مورد پاک نشدن باید بگم که یا بگید سرورتون فایلهای سایتتونو nobody کنه بعد از سی پانل پاک کنید و یا از یک سیستم مدیریت فایل داخل مامبو مثلا جملا اکسپلورر استفاده کنید
یوزر و پسورد رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
همینجا نتیجه رو اعلام میکنم.
مشکل شما حل شد
بارها و بارها گفته بودیم که منوی جاوایی مشکل ساز میشه
الان سایت شما بدون منوی جاوایی به خوبی کار میکنه
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر در انجمن جستجو کنید
لطفا یوزر و پسورد ارسالی رو همین الان تغییر بدید. مسئولیتی بعد متوجه ما نخواهد بود.
با سلام و عرض احترام و خسته نباشيد خدمت اساتيد گرامي
منم همن مشكل رو تو گالري داتسو دارم با اين توضيح كه:
1-قبلا منوي جاوايي رو نصب كرده بودم، استفاده اي نداشت پاكش كردم(Uninstall). تمام دسترسي ها هم Public مي باشد.
2-زمانيكه اين پيغام رو ميگيرم، مي بينم كه آدرس(نوار آدرس) اون آدرسي نيست كه قبل از كليلك كردن روي تصوير داشتم(تعدادي كد امنيتي بهش اضافه ميشه، من فكر مي كنم كد امنيتي باشه مثل گوگل يا سايتهاي ديگه)
ايت تغيير آدرس رو فقط براي گالري داتسو ديدم اونم زمانيكه روي يكي از عكسها كليك مي كنم كه باز بشه، روي گالري ها ايت تغيير آدرس رو ندارم
3-خسته نباشيد
4-ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد
آدرس تصوير قبل از كليك كردن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از كليك كردن:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس گالري:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام مجدد و گله از اين كه كسي جواب منو نداد
كدي كه بعنوان كد امنيتي معرفي كردم، كد امنيتي نبود بلكه همون پيغام شما وارد سايت نشده ايد است كه بصورد كد نوشته شده
منتظر راهنمايي شما هستم
1- من تست کردم و موردی ندیدم
2- لطفا یوزر و پسورد ارسالی رو عوض کنید
تنها راهی که به ذهنم میرسه REINSTALL کردن این کامپوننت هست
ضمن اینکه بنده بصورت خصوصی به شما گفتم ...
این مشکل شما هم ربطی به منوی جاوایی نداره و ضمن اینکه این پیغام خطا با پیغام خطای مورد بحث در این تاپیک فرق داره.
با سلام و تشكر
حداقل 10 بار Uninstall و مجددا instal كردم
در ضمن متوجه اين جمله شما كه فرمودين موردي نديدم نشدم
منظور شما اين بود كه مشكلي نديدين يا اينكه مشكل رو متوجه نشدين؟
ممنونم از زحمات همه
علاقه مندی ها (Bookmarks)