سلام من از نسخه 2.5 استفاده می کنم که در موقع تنظیمات دیتابیس این پیغام را می دهد "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2" لطفا راهنمایی کنید
من جوملا روی ویندوز7 نصب کردم -طبق اموزش نصب نصب کردم نشد تو رو خدا کمک کنید

سلام من از نسخه 2.5 استفاده می کنم که در موقع تنظیمات دیتابیس این پیغام را می دهد "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2" لطفا راهنمایی کنید
من جوملا روی ویندوز7 نصب کردم -طبق اموزش نصب نصب کردم نشد تو رو خدا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تمام دلایلی که باعث عدم به اتصال به دیتابیس میشود در مقاله[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بررسی شده است . لطفا مطالعه اش کنید .
روي ويندوز 7 يعني منظورتون اينه كه ميخواين به صورت لوكال و روي سرور مجازي ويندوز كار كنيد ؟نوشته اصلی توسط 9000000000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر اينطوره توصيه ميكنم از wampserver استفاده كنيد
اموزش اش هم تو دانشنامه جوملا فارسي موجوده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم از همین روش رفتم اما حالا با این پیغام مواجه هستم "خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس joomlafarsi.نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !."
تورو خدا کمکم کنید خیلی دوست دارم اینبرنامه رو نصب کنم
دقيقا كارهايي رو كه انجام ميدين رو جزء به جزء ذكر كنيد
ضمنا تو اون خطا گفته كه ديتابيسي ايجاد نكردين
ايا درسته و شما ديتابيسي قبل از عمل نصب ايجاد نكردين؟
و نكته ديگه اينكه اگر تازه به جمع جوملا كاران پيوستيد حتما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و مطالعه نماييد
موفق باشيد
با سلامنوشته اصلی توسط 9000000000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر جوملا رو روی wamp نصب کردید این تنظیمات رو امتحان کنید (تنظیمات پیش فرض )
نام کاربری root
رمز عبور (خالی بذارید)
نام دیتابیس test
بقیه رو هم همانطوری که هست بذارید باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)