-
چه ماژولی باید انتخاب کنم
با سلام و خسته نباشید
من یه قالبی نصب کردم که نمیدونم در موقعیت زیر هدر که خالیه چه ماژولی باید جاگذاری کنم ؟؟؟
تو این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اون بالا که سه تا جای خالی داره و نوشته advertise here چه باید بذارم ؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-11-2012 09:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز ٰ قکر میکنم مشکلی هست! چون لینکی که در بالا قرار دادید سایتو نشون نمیده!!
موفق باشید
-
-
عجیبه چند دقیقه پیش نشون میداد . من هیچ تغییراتی در مدیریت ندادم
وقتی قالب پیش فرضو عوض میکنم پیش نمایش درست عمل میکنه اما وقتی این قالبو تو پیش فرض میزارم پیش نمایش نشون نمیده . چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قالب نصب شده تو این لینک هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
شما با قالب های دیگر هم امتحان کردید؟
ضمنا دوست عزیز شما بنا بر نیاز و سلیقه ی خود باید در موقعیت های مختلف قالبتان آبجکت هایی را قرار دهید.
ویرایش توسط خوانساری : 11-12-2012 در ساعت 07:27 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
javad-nagizadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عجیبه چند دقیقه پیش نشون میداد . من هیچ تغییراتی در مدیریت ندادم
وقتی قالب پیش فرضو عوض میکنم پیش نمایش درست عمل میکنه اما وقتی این قالبو تو پیش فرض میزارم پیش نمایش نشون نمیده . چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قالب نصب شده تو این لینک هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
عرض کردم که وقتی قالب پیش فرضو عوض میکنم پیش نمایش نشون میده ولی این قالب هیچی نمایش نمیده
ولی سئوال من این نبود میخواستم بدونم تو اون موقعیتهای ذکر شده چی باید بزارم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
خوانساری
سلام
شما با قالب های دیگر هم امتحان کردید؟
ضمنا دوست عزیز شما بنا بر نیاز و سلیقه ی خود باید در موقعیت های مختلف قالبتان آبجکت هایی را قرار دهید.
سلام
عرض کردم که وقتی قالب پیش فرضو عوض میکنم پیش نمایش نشون میده ولی این قالب هیچی نمایش نمیده
ولی سئوال من این نبود میخواستم بدونم تو اون موقعیتهای ذکر شده چی باید بزارم ؟
"اصلاح پست قبلی "
-
-
دروود
از جوملا چه تیمی استفاده میکنید ؟!
یک بار جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون بارگداری کنید و سپس پوشه instalyion رو حدف کنید ببینید
در پناه ایزد
-
-
لینک بدون هیچ اعمال کار میکنه نمیدونم مشکل از چی بود
به هر حال سئوال اول من بی جواب موند
چه مطالبی در موقعیت مذکور میتونم ایجاد کنم
و اینکه عرض این قالب رو میتونم تمام صفحه کنم یا حداقل یه کم بیشتر ؟؟؟
-
-
چه مطالبی در موقعیت مذکور میتونم ایجاد کنم
با كسب اجازه از استاد عزيزم mersad
دوست عزيز فكر ميكنم ، ميتونيد ازش بعنوان يه منو علاوه بر منوي اصلي استفاده كنيد با همان استايل.
همينطور ميتونيد اگه قالب تجاري يه نسخه بسته نصبي اگه داره رو نصب كرده و سپس از مديرت ماژولاش بررسي بفرمائيد كه در موقعيتهاي f1،f2،f3،.. چه ماژولي رو و به چه شكل ايجاد كرده
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)