با سلام من میخام منوی اصلیم مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه یعنی با butoon باشه اینو باید تو قالبم طراحی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنید

با سلام من میخام منوی اصلیم مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه یعنی با butoon باشه اینو باید تو قالبم طراحی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز این منویی را که به صورت نمونه گذاشتید، زیبایی قابل توجهی ندارد، اگر شما قصد دارید همین منو را داشته باشید، بله باید از طریق فایل css قالب این منو را ایجاد کنید، در غیر اینصورت منوهای بسیار زیباتری هم وجود دارند. برای نمونه می توان به «مگا منو» اشاره کرد.
من زیاد جوملا بلد نیستم تازه شروع کردم خیلی توش مبتدی هستم چطور میتونم به منوهام لینک بدم مثلا از منوی پروژه هام برم به صفخه ای که 1لیست از پروژه هام توشه؟
چرا کسی راهنماییم نمیکنه
سلام
دوست عزيز ، مقاله زير در رابطه با منو و ايجاد آنست رو مطالعه بفرمائيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در ادامه پيشنهاد ميكنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم مطالعه بفرمائيد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)