-
خطا هنگام ورود به صفحه admin و ارور 500 براي برخي صفحات سايت
سلام
ابتدا عرض كنم كه اين مسئله را در اين انجمن و ساير انجمنها دنبالش گشتم ولي راه حل ها فايده نكرد
من از دايركت ادمين استفاده ميكنم . جديدا سايتي به بنده محول شده كه زمان ورود به صفحه ادمين سايت ، بعد از دريافت يوزر پسورد ( كه صحيح هم هستند ) صفحه مديريت سايت ظاهر نميشه و با ارور 500 پيغام ميده :
کد:
Server error
The website encountered an error while retrieving http://www.sargorooh.ir/administrator/index.php. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
همچنين براي برخي صفحات سايت پيغام ارور 500 ميده :
کد:
شما به دلایل زیر نمی توانید این سایت را ملاحظه نمایید
- مطلب از انتشار خارج شده باشد
- یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد
- a آدرس اشتباه تایپ شده است
- شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید
- منبع خواسته شده پیدا نشد
- در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است
لطفا یکی از صفحات زیر را امتحان کنید:
اگر واقعا در این مورد مصمم هستید لطفا با سرپرست سایت تماس بگیرید و خطای زیر را گزارش دهید.
نمایش پیدا نشد [نام، نوع، پیشوند]: 1032012-07-26-09-43-43، html، contentView
كارهايي كه انجام دادم :
كامپيوننت و پلاگين هاي finder را در دايركت ادمين تغيير نام دادم
فايل htaccess.txt را به .htaccess تغيير نام دادم
متن Options +FollowSymLinks را در اين فايل جستجو و با Options +SymLinksIfOwnerMatch جايگزين كردم .
اين كار را هم انجام دادم ولي نشد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي فايده اي نكرد . پريميشن آن هم 755 دادم ولي فرقي نكرد .
به نظر شما مشكل از چيست ؟ آيا از سئو و تغيير لينكهاست و يا كامپوننت خاصي نصب شده ؟ ( من k2 را پيدا كردم ولي نميدانم مرتبط با موضوع است يا خير )
نام سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط p30p30 : 11-09-2012 در ساعت 11:25 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-09-2012 11:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض معذرت فراموش کردم بگویم که از جوملا در پنل مدیریتی دایرکت ادمین استفاده میکنم .
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)