-
مشکل با کامپوننت k2
سلام
یک مشکلی که برام پیش میاد وقتی با آیتم های کامپوننت k2کار میکنم این هستش که وقتی تنظیمات مربوط به آن رو تغییر میدم بعد از ذخیره کردن و بستن برای بازگشت به همان آیتم با این پیغام خطا رو به رو میشم
500 - یک خطا رخ داده است
DateTime::__construct() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنید دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-10-2012 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
efat tabai
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یک مشکلی که برام پیش میاد وقتی با آیتم های کامپوننت k2کار میکنم این هستش که وقتی تنظیمات مربوط به آن رو تغییر میدم بعد از ذخیره کردن و بستن برای بازگشت به همان آیتم با این پیغام خطا رو به رو میشم
500 - یک خطا رخ داده است
DateTime::__construct() [
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed to parse time string (-2668-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character
لطفا راهنمایی کنید دوستان
lمشکل شما مشکل بسیاری از کاربران K2 هست.
متاسفانه K2 از تاریخ شمسی پشتیبانی نمی کنه و این مشکل به همین دلیل رخ می ده.
برای این کار باید هنگام ذخیره و یا ویرایش آیتم یا مطلب در K2 تاریخ ایجاد و ویرایش رو حذف کنید و اجازه بدید خود K2 تاریخ رو درچج کنه
البته این کار هنگام ویرایش یک مطلب برای شما مشکل ایجاد می کنه و k2 تاریخ جدید رو درج می کنه.
البته این مشکل هم راه حلی داره و اون هم ویرایش تاریخ مطلب از طریق phpMyAdmin هست...
-
-
سلام دوستان
مشکل من حل شد فقط با برگرداندن زبان مدیریت به EN و همچنین یه جای دیگه خوندم که اگر پلاگین های از نوع finder روغیر فعال کنیم مشکل حل میشه
این لینک هم میتونه به دردتون بخوره
بازم ممنون
-
-
با سلام
راه حل های موجود برای تاریخ فارسی کی ۲ به هیچ عنوان کاربردی نبوده و بسیار مشکل دارد.
بنده به شدت به تاریخ فارسی این افزونه احتیاج دارم و حاضر هر هزینه برای فارسی سازی کامل تاریخ کامپوننت کی ۲ پرداخت نمایم.
در صورت تمایل به همکاری به بنده اطلاع دهید.
بنده خیلی عجله دارم و این درخواست من به خاطر عجله بنده در این کار است.
ببینید کی۲ جدید تاریخ جداگانه برای خودش دارد. لطفا قبل از پاسخ بنده نگاهی به تاریخ و مشکل آن بی اندازید.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)