-
اکسترک نشدن پس از آپلود در هاست
کمک فوری!!!!سلام دوستان ! یه مشکل لاینحل واسه من پیش اومده! من جوملا 2.5.7 رو هاست آپلود کردم اما هر کاری میکنم اکسترکت نمیشه که نمیشه! بعد یه کار دیگه کردم همین نسخه رو از جومینا دانلود کردم و روی هاست آپلود کردم اما اینم مث قبلی اکسترکت نمیشه...!!!! چه باید کرد؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-11-2012 01:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
astronomy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمک فوری!!!!سلام دوستان ! یه مشکل لاینحل واسه من پیش اومده! من جوملا 2.5.7 رو هاست آپلود کردم اما هر کاری میکنم اکسترکت نمیشه که نمیشه! بعد یه کار دیگه کردم همین نسخه رو از جومینا دانلود کردم و روی هاست آپلود کردم اما اینم مث قبلی اکسترکت نمیشه...!!!! چه باید کرد؟؟؟
سلام دوست عزيز
ابتدا" بنده به نيابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
در ادامه:
بايد عرض كنم اين مساله به هاست و مديريت هاستتون برميگرده و مشكلي در بسته هاي نصبي جوملا وجود نداره!
از چه هاستي استفاده ميكنيد؟ آيا مديريت هاستتون Cpanel است؟
آيا هاستتون داراي فضاي كافي براي نصب يه نسخه كامل جوملا رو داره؟
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز
ابتدا" بنده به نيابت ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
در ادامه:
بايد عرض كنم اين مساله به هاست و مديريت هاستتون برميگرده و مشكلي در بسته هاي نصبي جوملا وجود نداره!
از چه هاستي استفاده ميكنيد؟ آيا مديريت هاستتون Cpanel است؟
آيا هاستتون داراي فضاي كافي براي نصب يه نسخه كامل جوملا رو داره؟
موفق باشيد
از رسیدگی و پاسخ و خوش آمد گویی شما ممنونم. با توجه به پاسخ شما به احتمال زیاد مشکل از هاست باشه من از هاست رایگان " یوگیگ " استفاده میکنم.
-
-
سلام مجدد
دوست عزیز تجربه نشون داده هاستهای رایگان همیشه دارای مشکلاتی بوده و هست! پیشنهاد بنده اینکه از هاستهای معتبر استفاده بفرمائید.
موفق باشید
-
-
دروود
قطعاً این اولین و اخرین مشکل شما نیست
همونظور که دوستمون در تاپیک قبل گفتند پیشنهاد میکنیم از هاست های با ارزش و معتبر استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
شما مجددا به فایل منیجر برید و فایل رو اکسرتکت کنید این کار چند بار انجام بدید درست می شه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)