-
قرار دادن دانولد های jdownload در یک مطلب همرا با لینک های داخلی و غیره
سلام دوستان.من میخوام یه مطلب رو به یه منو لینک کنم به این صورت که دانلود های جی دانلود هم بشه داخلش قرار داد.بخوام واضح تر توضیح بدم میخوام وقتی کاربرا اون صفحه رو باز می کنن همش لینک باشه حالا چندتاییش مربوط به جی دانلود ک وقتی روش کلیک میکنن برن برا صفحه ی دانلود ، بقیه هم مربوط به مطالب دیگه ک وقتی روش کلیک میکنن مثلا هر کدوم یه مقاله باز کنه.باید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-08-2012 09:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
vahid162
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان.من میخوام یه مطلب رو به یه منو لینک کنم به این صورت که دانلود های جی دانلود هم بشه داخلش قرار داد.بخوام واضح تر توضیح بدم میخوام وقتی کاربرا اون صفحه رو باز می کنن همش لینک باشه حالا چندتاییش مربوط به جی دانلود ک وقتی روش کلیک میکنن برن برا صفحه ی دانلود ، بقیه هم مربوط به مطالب دیگه ک وقتی روش کلیک میکنن مثلا هر کدوم یه مقاله باز کنه.باید چیکار کنم؟
تقریبا میخوام همچین کاری کنم ک مثلا یه صفحه درست کنم به عنوان مقاله ها..یه سری که در قالب pdf هست و لینک شده به جی دانلود یه سریش لینک شده به مقاله هایی ک خودم دستی نوشتم به مطاب دیگه..مثلا:از خازن های جامد چ میدانیدبرترین کارت گرافیک سال 2012طول عمر باطری نوت بوک خود را افزایش دهیدصفحه نمایش های جدیدکسی کمک کنه ممنون میشم؟؟؟؟
-
-
دروود
از این افزونه میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)