-
نمایش مطالب در لیست مجوعه ها k2
درود
مشکلی در k2 دارم...
در سایت زمانیکه روی صفحه مربوط به لیست مجموعه ها میروم در پایان لیست چند مطلب آخری را که به k2 اضافه کرده ام میبینم در حالیکه نمیخواهم به این شکل باشد و فقط خود مجموعه ها نمایش داده شوند نه مطالب....
دوستان اگر کسی در این رابطه اطلاعی دارد به من کمک کند..
با سپاس از عنایت شما...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-11-2012 03:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
vahidrock
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
مشکلی در k2 دارم...
در سایت زمانیکه روی صفحه مربوط به لیست مجموعه ها میروم در پایان لیست چند مطلب آخری را که به k2 اضافه کرده ام میبینم در حالیکه نمیخواهم به این شکل باشد و فقط خود مجموعه ها نمایش داده شوند نه مطالب....
دوستان اگر کسی در این رابطه اطلاعی دارد به من کمک کند..
با سپاس از عنایت شما...
دوستان کسی در این رابطه اطلاعات داره؟
-
-
دروود
باید برای این کار ار افزونه های k2 استفاده کنید
برای مثال چنین نمونه ای که تجاری هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
باید برای این کار ار افزونه های k2 استفاده کنید
برای مثال چنین نمونه ای که تجاری هست
در پناه ایزد
فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم...
ببینید من منظورم این است...
اونهایی که با رنگ مشکی خط خطی شدند مجموعه هستند و اونی که با رنگ قرمز خط خطی شده مطلب هست بنده میخوام اون مطلب در لیست مجموعه ها نشان داده نشود....همین
ویرایش توسط vahidrock : 11-12-2012 در ساعت 03:47 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
vahidrock
فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم...
ببینید من منظورم این است...
اونهایی که با رنگ مشکی خط خطی شدند مجموعه هستند و اونی که با رنگ قرمز خط خطی شده مطلب هست بنده میخوام اون مطلب در لیست مجموعه ها نشان داده نشود....همین
نیازمند کمک و تجربه شما دوستان گرامی هستیم...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)