دوست عزیز مشکل شما چیست ؟ دقیق توضیح دهید .نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ایا مواردی که دوستان درج کردند را هم تست کرده اید ؟
موفق باشید .

دوست عزیز مشکل شما چیست ؟ دقیق توضیح دهید .نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ایا مواردی که دوستان درج کردند را هم تست کرده اید ؟
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
من هنگام نصب افزونه در بخش نصب با پیام
(JFTP::store: Bad response
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل)
مواجه میشوم و توصیه دوستان در مورد تغییر دسترسی پوشه های log و tmp را هم انجام دادم و باز هم درست نشد از طرفی من در سرور هم امکان آپلود نداشتم که آن توسط مدیر سرورم حل شد اما امکان آپلود و نصب در بخش مدیریت همچنان ممکن نیست از طرفی سرورم پیام دادند که
(در تنظیمات اف تی پی جوملا بررسی کنید آی پی (25.5.5.26) ست شده باشد)
و حالا من دقیقا نمی دانم چه باید بکنم
لطفا کمک خود را دریغ نفرمایید
دوست عزیز تنها راه حل برای رفع مشکل شما موارد زیر می باشد . لطفا باز این موارد را چک کنید .نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنظیمات ftp layer بررسی شود
مسیر و سطح دسترسی پوشه*های temp و log رو بررسی کنید.
مقاله های زیر نیز به شما کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
دوست گرامی من میدانم که ایراد از اینجاست ولی بدلیل عدم تسلط به برنامه نویسی قادر به پیدا کردن ایراد در قسمتمسیر پوشه های temp و log نیستم
دوست عزیز اصلا نیازی به برنامه نویسی نیست . !!!
شما یک بار اموزش ها را مطالعه کنید به نتیجه خواهید رسید . اگر مشکلی بود مطرح نمائید .
در ضمن افزونه شما تجاری خریداری شده و یا اینکه وارز است ؟
موفق باشید .
دوستان حل شد ممنون اما ابتدای این پست من راهنمای افزونه مدیریت سئوی RSSeo_R11-J2.5 را میخواستم که یکی دوستان یک سایت انگلیسی را معرفی کرد آیا کسی راهنمایی فارسی اونو داره؟
ویرایش توسط ALIREZA10025 : 11-17-2012 در ساعت 11:12 PM
دوست عزیز شما در ابتدا درخواست اموزش این افزونه را داده اید که دوست خوبم مرصاد جان جامع ترین اموزش را به شما معرفی کردند . اگر انگلیسی هست توسط مترجم گوگل می توانید به راحتی به فارسی تبدیل نمائید .نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما بعد از ان تمامی پست های شما مشکل نصب این افزونه را پیگیری می کند که باز به شما راه حل های مختلف ارجاع داده شد .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)