با سلام من دنبال یه افزونه هستم که بشه مثل وبلاگ توی سایت یه ریزش برگهای پاییزی -برف و بارون رو ایجاد کرد لطفا هرکی میتونه لینکشو معرفی سپاس

با سلام من دنبال یه افزونه هستم که بشه مثل وبلاگ توی سایت یه ریزش برگهای پاییزی -برف و بارون رو ایجاد کرد لطفا هرکی میتونه لینکشو معرفی سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
موارد زير رو يه بررسي بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته ميتونيد از اسكرپيتهاي آماده هم براي اينكار استفاده كرده و اونارو در قالبتون قراردهيد.(در نت سرچ بفرمائيد موجود است).
موفق باشيد
من اگه هرچی میگردم نیست چون نمیدونم دنبال چی اسمی باید بگردم اگه کسی لینک مستقیم بلده بزاره تا همه استفاده کنن سپاس
براي اسكرپيت موارد زيركنوشته اصلی توسط a-jax [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كافيه سرچ ميكرديد: اسكرپيت بارش برف براي سايت!
موفق باشيد
دروود
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)