-
مشکل با کامیونت cb
با سلام من پروفایل cb را نصب کردم اما هنگام ورود به پروفایل اعضاء پیغام ارور می ده اما وقتی ورود کاربران خود قالب رو از حالت عدم انتشار به انتشار بر می گردانم با اون می توانم وارد بشم یک لطفی بفرمائید راهنمایی کنید که چرا با ورود کاربران پروفایل cb ارور می ده و چگونه مشکل رو حل کنم ممنون می شم در ضمن دوستان پیشنهاد کردن که ماژول ورود خود قالب رو حذف کنم که با این کار هم مشکل حل نشد با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-13-2012 07:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز از ماژول لاگین خود cb استفاده کردید یا نه؟
اگر نه که خودش رو در نت سرچ کنید پیدا خواهید کرد
موق باشید
-
-
بله دوست عزیز حتی ماژولش رو در صفحه اولیه سایت می بینم اما وقتی نام کاربری و یوذر نیم رو می زنم ارور می ده و وارد نمیشه حتی زمانی که ماژول ورود به سایت خود قالب وجود دارد ما 2 تا صفحه ورود داشتم که اولی رو حذف کردم
-
-

نوشته اصلی توسط
geryekon
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله دوست عزیز حتی ماژولش رو در صفحه اولیه سایت می بینم اما وقتی نام کاربری و یوذر نیم رو می زنم ارور می ده و وارد نمیشه حتی زمانی که ماژول ورود به سایت خود قالب وجود دارد ما 2 تا صفحه ورود داشتم که اولی رو حذف کردم
يادداوري : مازول ثبت نام جوملا بايد از انتشار خارج بشود (unpublished)
-
-
دوست عزیز این کار هم انجام داده بودم اما باز هم مشکل حل نشده به نظر شما از کجاست؟
-
-
پیشنها میکنم ادرس سایت و یک یوزر تست اینجا قرار بدین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)