سلام
من ماژول vinaora visitors counter رو نصب کردم، ولی عدد ها رو چپه نشون میده چرا
این 14 هست مثلا
![]()

سلام
من ماژول vinaora visitors counter رو نصب کردم، ولی عدد ها رو چپه نشون میده چرا
این 14 هست مثلا
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشید
این آدرس JoomlaRoot\modules\mod_vvisit_counter\css رو چجوری باید برم؟ از هاست هست؟ چون من به هاست سایتمون دسترسی ندارمنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
بله دوست عزيز در هاستتونون مسير فوق رو طي بفرمائيد.
در ادامه بفرمائيد، براي ، آپلود فايها به چه روشي اقدام ميفرمائيد!؟آيا از ftp استفاده ميفرمائيد؟
موفق باشيد
من تو جوملا تازه کارم، نه با مدیا منیجرنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشكلي نيست دوست عزيز
شما بايد بالاخره به پوشه module دسترسي پيدا كرده و اين افزونه رو بيابيد و تغييرش بديد!
پيشنهاد ميكنم به همون مكاني كه نسخه جوملاتونو بارگذاري و آپلود كرديد مراجعه كرده و در آنجا پوشه ماژول و افزونه مذكور رو بيابيد.
ضمننا"مشابه اين افزونه به شكل بومي شده اون در قسمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نيز موجوده و ميتونيد ازش استفاده كنيد.
موفق باشيد
ok، خیلی ممنون از پیگیری و پاسختون، تو سایت اصلی جوملا دیدیم برای jv vounter خیلی نقد تو کامنتا نوشته بودن و گفته بودن الکی میشماره و از این چیزانوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)