با سلام
لطف کنید توضیح بدید در هنگام ویرایش configuration.php برای انتقال از لوکال به هاست اینترنتی چه مواردی باید درون این فایل تیییر کنه و جای اون ها چه چیز هایی بیاد
با سلام
لطف کنید توضیح بدید در هنگام ویرایش configuration.php برای انتقال از لوکال به هاست اینترنتی چه مواردی باید درون این فایل تیییر کنه و جای اون ها چه چیز هایی بیاد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز
فایل configuration.php رو از مسیر زیر با یک ویرایشگر مثل notepad باز کنید و تکه کد های زیر رو ویرایش کنید !
کد:
نام هاست - بر روی سیستم اغلب همین هست یعنی لوکال هاستکد:public $host = 'localhost';
نام کاربری - اگه یوزر ساختی که یوزر رو تغییر بده اگه نه اغلب همین یوزر هست که پسورد نداره پس باید پسورد رو خالی بزاریدکد:public $user = 'root';
رمز عبور کاربر - همونطور که گفتم اگه کاربر رو روت بزارید پسورد رو خالی یعنی "" باید باشهکد:public $password = '';
نام دیتابیسی که ساختید و دیتابیس هاست رو درونش ایمپورت کردید رو وارد کنید مثلا joomlaکد:public $db = 'joomla';
فایل رو ذخیره کنید !
تموم شد ! سایت بر روی سیستم شخصی شما بدون هیچ مشکلی باز میشه (آدرس سایت شما به این شکل هست localhost اگه جوملا رو درون پوشه ریخته باشید آدرس میشه localhost/foldername
لینک هایی که براتون مفید خواهد بود :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 06-29-2012 در ساعت 10:43 AM
سلام. من سایتم رو ساختم و هاست هم خریدم و میخوام سایت رو از لوکال هاست به هاستی که خریدم انتقال بدم . الان به مرحله ی ویرایش فایل congigeration رسیدم. میدونم کدوم موارد باید تغییر بدم اما نمیدونم جاشون دقیقا باید چی بنویسم .
مثلاً در فایل configeration این مورد باید تغییر کنه :
var $log_path = 'F:\\XAMPP\\htdocs\\englishlearners\\logs';
به جاش چی باید بزارم ؟
این مشکل رو برای موارد دیگه هم دارم
همه ی لینک های آموزشی رو هم خوندم اما کمکم نکرد
Line Var log path : مسیر فایل log در سرور Line Var tmp path : مسیر فایل tmp در سرور Line User Var : شناسه کاربری دیتابیس در هاست Line Var db : نام دیتابیس جدید در هاست Line Var password : پسورد کاربری دیتابیس در هاست
میشه ساده تر بگی ؟ من هیچی نفهمیدم
لطفاً سوال خودتون رو در یک تاپیک پیگیری کنید !
در پناه ایزد
شما به این صورت بذا ببین چی می شه ؟ var $log_path = '/home/user/public_html/logs var $tmp_path = '/home/user/public_html/tmp'; مثلا سایت شما joomlafarsi.com شما به جای یوزر joomlafarsi بگذار علامت ' اول واخر وعلامت ; آخر رو همه بگذار امیدوارم درست بشه من همین انداره می دونم
البته می بخشید من پست mersad عزیز رو ندیدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)