-
مشکل در بسته نصبی قالب خبری shaper news
سلام ، من بسته نصبی قالب sheper news رو روی سرور نصب کردم ، آخرین نسخه k2 فارسی رو هم همینطور ، جوملا رو هم به 2.5.7 ارتقا دادم ، حالا 3 تا مشکل بزرگ با این قالب دارم که کلافم کرده ، لطفا کمک کنید :
اول اینکه روی هر منو یا مطلبی کلیک میکنم صفحه اصلی رو نشون میده با اینکه آدرس اون مطلب در آدرس بار وجود داره !
دوم اینکه آدرس سایت به صورت ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) میره به صفحه 404 ولی همین آدرس با ایندکس درست کار میکنه ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) !
سوم و از همه مهمتر اینکه وقتی شما مطلبی رو میزارید وقتی به ادامه مطلب برای مشاهده کل اون مطلب میرید ماژولها حذف نمیشن و تمام خبر در انتهای سایت یا اون مجموعه نشون داده میشه . البته در k2 که کلا صفحه اصلی رو نشون میده ولی از جوملا و بدون k2 این اتفاق می افته .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2012 12:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
فایل httacces.txt را به httacces. تغییر نام دهید مشکل اول شما حل خواهید شد.
برای مورد دوم
به مدیریت مژول های خود رفته و بر روی ماژول های مربوطه کلیک کنید و نمایش در تمامی صفحات را در انتهای آیتم های موجود انتخاب نمایید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم آقای محسنی ، سئو رو غیر فعال کردم درست شد . من نیاز زیادی به ماژول news show sp2 دارم و تو سایت از اون استفاده کردم ولی متاسفانه تصویر رو لود نمیکنه ، همه کار هم کردم ، البته جوملا رو تو یه پوشه دیگه نصب کردم و این ماژول رو تست کردم و درست کار کرد ولی روی سایت اصلی متاسفانه تصاویر رو لود نمیکنه . البته من از k2 استفاده میکنم . اگر کسی از این ماژول استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه باید چکار کرد یا اگر ماژول مشابهی میشناسید لطفا معرفی کنید ...
-
-
دوست عزیز سلام
این مشکل مربوط به سطح دسترسی owner های سایت شما می باشد
به همانجایی که این ماژول را نصب کردید و درست کار میکرد بروید و ببینید که مسیر عکس های شما کجاست
( بر روی عکس خود در سایت رایت کلیک کنید و view image را بزنید)
حال به سایت خود بروید و ببنید آیا این مسیر وجود دارد
اگر وجود داشت سطح دسترسی پوشه مربوطه را 777 کنید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم آقای محسنی . البته فقط همین ماژول عکس ها رو لود نمیکنه ، مثلا آدرس عکس هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی وقتی روی قسمت عکس لود نشده در ماژول راست کلیک میکنم و نمایش تصویر رو میزنم صفحه 404 با این آدرس عجیب و غریب میاد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمیدونم گیر کار کجاست ؟ از یه وقتی این اتفاق افتاد مثلا آخرین بروز رسانی سایت رو میزنه 44 سال پیش !!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)