میتونم از k2 برای سایت فارسی استفاده کنم؟

میتونم از k2 برای سایت فارسی استفاده کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله میتونید استفاده کنید
فقط تنها مشکلی که داره ، اینه که وقتی زبان مدیریت جوملاتون روی فارسی ست شده ، تاریخ درج مطلب رو درست نشون نمیده (یعنی اگه زبان مدیریتتون انگلیسی باشه درست نشون میده)
البته وقتی هم که زبان مدیریت فارسی هست، وقتی که در قسمت تاریخ ارسال مطلب گزینه "تاریخ امروز" رو کلیک میکنید درست میکنه و تو این حالت ساعت رو 00:00 نشون میده
ولی درکل ارزش استفاده رو داره
زبانش که فارسی نمیشه! در واقع فارسی سازی نشده، چون یه فولدر زبان داره و براش تعریف نشده بعد شما چطور به عنوان سایت فارسی ازش استفاده میکنید؟
دوست عزیز نسخه فارسی شده و فایل های زبان فارسی افزونه k2 در نت وجود دارد .نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جستجو نمائید .
موفق باشید .
فایل زبانش رو هم خود مخزن کی2 داره که درست ترجمه نشده ازش استفاده نکنید خیلی راحتتریدنوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت جومینا هم کی 2 رو ترجمه کردن که خیلی ترجمشون خوبه، می تونید از اونجا بگیرید
من با مدیریت انگلیسی استفاده می کنم
ولی اگه بخواید با مدیریت فارسی کار کنید همون کاری رو که بالاتر عرض کردم استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)