-
تشکر از سمینار جوملا - انتقاد از فستیوال جوملا
با سلام و خسته نباشید به مسئولان برگذاری فستیوال و سمینار جوملا - 25 آبان - کرمان - ایران
اول از همه تشکر می کنم نحوه برگذاری سمینار عالی بود. به بهترین شکل ممکن برگذار شد.
بعد می خواستم از فستیوال جوملا انتقاد کنم.
من سایت خودمو معرفی کردم. سایت من جزء کاندیدا ها شد. ولی متاسفانه هیچ رتبه ای نیاورد. ولی برعکس یکی دیگه که حالا هم اسم نمیارم توی فستیوال، فکر کنم 20، 30 تا سایت ثبت کرده بود و اگه اشتباه نکنم 10 تایی از سایت هاش رتبه های اول و دوم را آوردند و لوح سپاس گرفتند.
من خودم طراح وب هستم. تاحالا بیشتر از 30، 40 تا سایت طراحی کردم. اگه اینطوری بود، من هم همه ی این سایت ها را ثبت می کردم تا حداقل 10، 15 تاییش رتبه بگیره؟
پس انشالله من در سمینار بعدی، 30، 40 تا سایت از سایت هایی که طراحی کردم را را ثبت می کنم تا رتبه بیارم!
در ضمن یک انتقاد دیگه.
قبلا من یکی از اعضای جوملافارسی صحبت کرده بودم. گفته بودند سایت هایی که قالبشان کپی سایت های دیگه هست (سایت های خارجی فروشنده قالب مثل gavick pro) گقتند که این سایت ها امتیاز منفی داره. در حالی که توی گروهی که سایت من بود، یک سایت بود (که اسم نمیارم ولی خودتون متوجه بشید کی را میگم) که قالبش کپی بود. ولی رتبه دوم را آورد.
قالبش هم این بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این نوع سایت ها هم که رتبه آوردند زیاد بودند که اسم نمی یارم. ولی سایت من قالب اختصاصی خودشو داشت که چند هقته روی گرافیک، کد نویسی های این قالب و مخصوصا چیدمان و سئوی سایت بسیار کار شده بود و از نظر خودم لایق اول شدن را داشت. یعنی به این موارد توجهی نشده بود؟
همچنین توی گروه من هیچ کدوم از سایت ها ریسپانسیو و گنش گرا برای موبایل و تبلت ها نبود. درحالی که سایت من به خاطر کد نوسی حرفه ای قالبش کاملا کنش گرا و بدون مشکل برای موبایل هاست. یعنی به این مورد بسیار مهم داوران هیچ توجهی نداشتند؟
هدفم از این نوشته ها، تخریب چیزی نبود. بلکه دوست دارم انتقاداتم سازنده باشه و در فستیوال های بعدی دیگه اینطوری نباشه و ناداوری نشه.
یا علی
ویرایش توسط mahdi.manian : 11-16-2012 در ساعت 01:29 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از mahdi.manian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
11-16-2012 12:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)