سلام
مواردی دیگه ای هم هست که لازم نمی دونم بنابه دلایلی بگم (به خاطر به حاشیه کشیده شدن بحث). فکر نکنم توی هیچ جشنواره ای در مورد نحوه ی داوریش بحث بشه و کسی توضیحی بدهبازم متوجه نشدم! یعنی اخبار و اطلاعیه هایی که ما گذاشتیم کپی هستند؟ والا همشونو یا خودمون نوشتیم یا از سایت joomla.org ترجمه کردیم! من فقط تنها مطلبی که کپی کردم و در سایتمون گذاشتم، "درباره جوملا" هست که از سایت جوملافارسی کپی شده! منظورتان این هست؟
عرض کردم خدمتتون قالب شما رسپانسیو نیست بلکه فریمورک رسپانسیو هست! شما بلانک همنصب کنید رسپانسیو هست. هر چند این رسپانسیو بودن فریم ورک جزوامتیازات شما حساب شده(هر چند این به قالب شما بر نمی گرده ولی خب حساب کردیم)بله درسته. ما هم به همین دلیل از فریم ورک استفاده می کنیم. راکت تم هم فریم ورکشو رایگان در اختیار گذاشته که ازش استفاده بشه و سرعت کار بالا بره! با صبحت های شما دیگه کسی از فریم ورک استفاده نمی کنه! در ضمن اینکه قالب ما رسیپانسیو هست، بله درسته دلیلش فریم ورک هست! ولی ما قدرت اینو داشتیم که از فریم ورک استفاده کنیم! درحالی که سایت های دیگر با اینکه خیلی هاشون فریم ورک هم دارند ولی ریسپانسیو نیستند!
در مورد فریم ورک هم شاید بد جا افتاده مفهومش. ولی با اون چیزی که شما تصور دارید متفاوت هست. اصطلاحی داریم توی مکانیک به نام جیگ وفیکسچر. بدین معنا که هر جا دیدیم تولید زیاده برای اینکه زمان کم بشه از وسیله ای استفاده کنیم که قطعات رو برای ما فیکس کنن تا راندمان بالا بره. فریم ورک هم معنایی این چنینی داره. از طرفی خیلی از قالب هارو نمیشه با فریمورک زد!
پس هر جایی از فریم ورک استفاده نمیشه
وایت اسپیس سایتتون زو زیاد کردید به این شکل. طراحی سایت باید به گونه ای باشه که کاربر رو مجذوب خودش کنه یا اصطلاحاً یوزرفرندلی باشهبله درسته! ولی دلیلی نداره زیاد سایت شلوغ بشه!
هنوز برنامه ای برای آینده چیده نشده. این خبر از کجا اومده؟منتظریم! فستیوال بعدی فروردین 92 هست؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)