-
سلام
در مورداینکه چند سایت می تونستید ثبت کنید محدودیتی وجود نداشت و امتیاز منفی تلقی نمی شد. می تونستید همه ی سایت هاتون رو ثبت کنید
در مورد اعتراضتون عارضم خدمتتون که تمپلیت امتیاز داشت ولی نه به اندازه ی اینکه شما رو اول کنه
از طرفی استفاده ی بیش از حد از فونت فیس در سایت شما تو ذوق میزد. فتوشاپ یه قسمتی داره برای افکت گذاری که اگر همه ش رو فعال کنید نتیجه ی امر یک فاجعه خواهد شد!
این مورد رو حتماً بررسی کنید
از طرفی یک مورد در سایت شما کپی بود و اون محتوای سایت شما بود. کلاً این بخش رو شما امتیاز که نیاوردید هیچ، یک منفی هم گرفتید!(خودتون تحقیق کنید علت رو)
قالب شما طراحی شده با فریم ورک بود ولی شما فقط بلانک رو قرار دادید. از نظر حداقل من بلانک قالب اختصاصی تلقی نمیشه. البته روی بعضی از قسمت هاش کار شده بود که قابل ستایشه.ولی اگر سایت نفر اولی که هم که می فرمایید قالبش فلانه در مقابل هم قرار بدیم اون ها هم چنین سفارشی سازی ای انجام دادن که میشه گفت زحمت ها تقریباً برابر بوده. به هر حال استفاده از فریم ورک هم هر جایی دلیل بر مثبت بودن قضیه نیست
یک بخشی داشتیم برای امتیاز دهی به نام ایده پردازی که اون سایتی که اول و دوم شده از نظر ایده پردازی تقریباً یک سر و گردن از سایت شما بالا بودن
همچنین استفاده ی صحیح از موقعیت ها هم جزو امتیازات بوده.نفر اول این استفاده ی بهینه رو داشته ولی سایت شما بیشتر به بلاگ شبیه بود
امتیاز شمااز سئو بالا بوده واین لحاظ شده ولی خب سایرین هم کم نذاشتن دراین زمینه و اون ها هم قوی بودن
ترکیب رنگ به درستی در سایت شما رعایت نشده! سبز و قرمز تو سایت شما تو چشم میزنه. اگر کلید هاتون هم اون رنگی میشد امتیاز بالاتری می گرفتید
و یک سری از موارد دیگه...
به هر حال ...
موفق باشید
ویرایش توسط safajuy : 11-16-2012 در ساعت 01:57 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
11-16-2012 01:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بله مواردی که فرمودید درست هست. ولی:

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طرفی یک مورد در سایت شما کپی بود و اون محتوای سایت شما بود. کلاً این بخش رو شما امتیاز که نیاوردید هیچ، یک منفی هم گرفتید!(خودتون تحقیق کنید علت رو)
متوجه نمیشم. یعنی تمامی مطالب کپی بودند؟ یا منظورتون اینه که موضوع سایت من با سایت جوملا فارسی دات کام یکی هست؟

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما طراحی شده با فریم ورک بود ولی شما فقط بلانک رو قرار دادید. از نظر حداقل من بلانک قالب اختصاصی تلقی نمیشه. البته روی بعضی از قسمت هاش کار شده بود که قابل ستایشه.ولی اگر سایت نفر اولی که هم که می فرمایید قالبش فلانه در مقابل هم قرار بدیم اون ها هم چنین سفارشی سازی ای انجام دادن که میشه گفت زحمت ها تقریباً برابر بوده. به هر حال استفاده از فریم ورک هم هر جایی دلیل بر مثبت بودن قضیه نیست
بله درسته از فریم ورک استفاده کردیم ولی خود قالب اختصاصی طراحی شده است. قالب پیش فرض فریم ورک که نسیت. هست؟! استفاده از فریم ورک به نظرم به این منظور نیست که حالا طراح، طراحی قالب بلد نباشه و بیاد از فریم ورک استفاده کنه. من به خاطر سرعت بخشیدن به طراحی قالب از فریم ورک استفاده کردم. نه اینکه طراحی قالب بلد نباشم یا اینکه بخواهم چیزی را از جایی دیگه کپی کنم. این نقطه ضعفی به نظر من در طراحی قالب نیست! بلکه نقطه ای قوت است!

نوشته اصلی توسط
safajuy
همچنین استفاده ی صحیح از موقعیت ها هم جزو امتیازات بوده.نفر اول این استفاده ی بهینه رو داشته ولی سایت شما بیشتر به بلاگ شبیه بود
بله درسته! سایت ما بلاگ هستش! ولی چون توسعه دهنه جوملا بودیم در بخش توسعه دهنگان گذاشتیم! یعنی به نظر شما بهتر بود توی گروه بلاگ می گذاشتیمش؟

نوشته اصلی توسط
safajuy
امتیاز شمااز سئو بالا بوده واین لحاظ شده ولی خب سایرین هم کم نذاشتن دراین زمینه و اون ها هم قوی بودن
سایت هایی که از نظر سئو، گرافیک و.. رتبه آوردند، در سایت جوملا-فستیوال دات کام معرفی خواهند شد؟ منتظریم تا یک مقایسه ای انجام بدیم!
آروزی اینکه دومین فستیوال جوملا هرچه زودتر برگذار بشه! به شدت مشتاقیم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)