بله مواردی که فرمودید درست هست. ولی:
متوجه نمیشم. یعنی تمامی مطالب کپی بودند؟ یا منظورتون اینه که موضوع سایت من با سایت جوملا فارسی دات کام یکی هست؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله درسته از فریم ورک استفاده کردیم ولی خود قالب اختصاصی طراحی شده است. قالب پیش فرض فریم ورک که نسیت. هست؟! استفاده از فریم ورک به نظرم به این منظور نیست که حالا طراح، طراحی قالب بلد نباشه و بیاد از فریم ورک استفاده کنه. من به خاطر سرعت بخشیدن به طراحی قالب از فریم ورک استفاده کردم. نه اینکه طراحی قالب بلد نباشم یا اینکه بخواهم چیزی را از جایی دیگه کپی کنم. این نقطه ضعفی به نظر من در طراحی قالب نیست! بلکه نقطه ای قوت است!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله درسته! سایت ما بلاگ هستش! ولی چون توسعه دهنه جوملا بودیم در بخش توسعه دهنگان گذاشتیم! یعنی به نظر شما بهتر بود توی گروه بلاگ می گذاشتیمش؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت هایی که از نظر سئو، گرافیک و.. رتبه آوردند، در سایت جوملا-فستیوال دات کام معرفی خواهند شد؟ منتظریم تا یک مقایسه ای انجام بدیم!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آروزی اینکه دومین فستیوال جوملا هرچه زودتر برگذار بشه! به شدت مشتاقیم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)