-
تشکر از سمینار جوملا - انتقاد از فستیوال جوملا
با سلام و خسته نباشید به مسئولان برگذاری فستیوال و سمینار جوملا - 25 آبان - کرمان - ایران
اول از همه تشکر می کنم نحوه برگذاری سمینار عالی بود. به بهترین شکل ممکن برگذار شد.
بعد می خواستم از فستیوال جوملا انتقاد کنم.
من سایت خودمو معرفی کردم. سایت من جزء کاندیدا ها شد. ولی متاسفانه هیچ رتبه ای نیاورد. ولی برعکس یکی دیگه که حالا هم اسم نمیارم توی فستیوال، فکر کنم 20، 30 تا سایت ثبت کرده بود و اگه اشتباه نکنم 10 تایی از سایت هاش رتبه های اول و دوم را آوردند و لوح سپاس گرفتند.
من خودم طراح وب هستم. تاحالا بیشتر از 30، 40 تا سایت طراحی کردم. اگه اینطوری بود، من هم همه ی این سایت ها را ثبت می کردم تا حداقل 10، 15 تاییش رتبه بگیره؟
پس انشالله من در سمینار بعدی، 30، 40 تا سایت از سایت هایی که طراحی کردم را را ثبت می کنم تا رتبه بیارم!
در ضمن یک انتقاد دیگه.
قبلا من یکی از اعضای جوملافارسی صحبت کرده بودم. گفته بودند سایت هایی که قالبشان کپی سایت های دیگه هست (سایت های خارجی فروشنده قالب مثل gavick pro) گقتند که این سایت ها امتیاز منفی داره. در حالی که توی گروهی که سایت من بود، یک سایت بود (که اسم نمیارم ولی خودتون متوجه بشید کی را میگم) که قالبش کپی بود. ولی رتبه دوم را آورد.
قالبش هم این بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این نوع سایت ها هم که رتبه آوردند زیاد بودند که اسم نمی یارم. ولی سایت من قالب اختصاصی خودشو داشت که چند هقته روی گرافیک، کد نویسی های این قالب و مخصوصا چیدمان و سئوی سایت بسیار کار شده بود و از نظر خودم لایق اول شدن را داشت. یعنی به این موارد توجهی نشده بود؟
همچنین توی گروه من هیچ کدوم از سایت ها ریسپانسیو و گنش گرا برای موبایل و تبلت ها نبود. درحالی که سایت من به خاطر کد نوسی حرفه ای قالبش کاملا کنش گرا و بدون مشکل برای موبایل هاست. یعنی به این مورد بسیار مهم داوران هیچ توجهی نداشتند؟
هدفم از این نوشته ها، تخریب چیزی نبود. بلکه دوست دارم انتقاداتم سازنده باشه و در فستیوال های بعدی دیگه اینطوری نباشه و ناداوری نشه.
یا علی
ویرایش توسط mahdi.manian : 11-16-2012 در ساعت 01:29 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از mahdi.manian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
11-16-2012 12:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در مورداینکه چند سایت می تونستید ثبت کنید محدودیتی وجود نداشت و امتیاز منفی تلقی نمی شد. می تونستید همه ی سایت هاتون رو ثبت کنید
در مورد اعتراضتون عارضم خدمتتون که تمپلیت امتیاز داشت ولی نه به اندازه ی اینکه شما رو اول کنه
از طرفی استفاده ی بیش از حد از فونت فیس در سایت شما تو ذوق میزد. فتوشاپ یه قسمتی داره برای افکت گذاری که اگر همه ش رو فعال کنید نتیجه ی امر یک فاجعه خواهد شد!
این مورد رو حتماً بررسی کنید
از طرفی یک مورد در سایت شما کپی بود و اون محتوای سایت شما بود. کلاً این بخش رو شما امتیاز که نیاوردید هیچ، یک منفی هم گرفتید!(خودتون تحقیق کنید علت رو)
قالب شما طراحی شده با فریم ورک بود ولی شما فقط بلانک رو قرار دادید. از نظر حداقل من بلانک قالب اختصاصی تلقی نمیشه. البته روی بعضی از قسمت هاش کار شده بود که قابل ستایشه.ولی اگر سایت نفر اولی که هم که می فرمایید قالبش فلانه در مقابل هم قرار بدیم اون ها هم چنین سفارشی سازی ای انجام دادن که میشه گفت زحمت ها تقریباً برابر بوده. به هر حال استفاده از فریم ورک هم هر جایی دلیل بر مثبت بودن قضیه نیست
یک بخشی داشتیم برای امتیاز دهی به نام ایده پردازی که اون سایتی که اول و دوم شده از نظر ایده پردازی تقریباً یک سر و گردن از سایت شما بالا بودن
همچنین استفاده ی صحیح از موقعیت ها هم جزو امتیازات بوده.نفر اول این استفاده ی بهینه رو داشته ولی سایت شما بیشتر به بلاگ شبیه بود
امتیاز شمااز سئو بالا بوده واین لحاظ شده ولی خب سایرین هم کم نذاشتن دراین زمینه و اون ها هم قوی بودن
ترکیب رنگ به درستی در سایت شما رعایت نشده! سبز و قرمز تو سایت شما تو چشم میزنه. اگر کلید هاتون هم اون رنگی میشد امتیاز بالاتری می گرفتید
و یک سری از موارد دیگه...
به هر حال ...
موفق باشید
ویرایش توسط safajuy : 11-16-2012 در ساعت 01:57 PM
-
3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
بله مواردی که فرمودید درست هست. ولی:

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طرفی یک مورد در سایت شما کپی بود و اون محتوای سایت شما بود. کلاً این بخش رو شما امتیاز که نیاوردید هیچ، یک منفی هم گرفتید!(خودتون تحقیق کنید علت رو)
متوجه نمیشم. یعنی تمامی مطالب کپی بودند؟ یا منظورتون اینه که موضوع سایت من با سایت جوملا فارسی دات کام یکی هست؟

نوشته اصلی توسط
safajuy
قالب شما طراحی شده با فریم ورک بود ولی شما فقط بلانک رو قرار دادید. از نظر حداقل من بلانک قالب اختصاصی تلقی نمیشه. البته روی بعضی از قسمت هاش کار شده بود که قابل ستایشه.ولی اگر سایت نفر اولی که هم که می فرمایید قالبش فلانه در مقابل هم قرار بدیم اون ها هم چنین سفارشی سازی ای انجام دادن که میشه گفت زحمت ها تقریباً برابر بوده. به هر حال استفاده از فریم ورک هم هر جایی دلیل بر مثبت بودن قضیه نیست
بله درسته از فریم ورک استفاده کردیم ولی خود قالب اختصاصی طراحی شده است. قالب پیش فرض فریم ورک که نسیت. هست؟! استفاده از فریم ورک به نظرم به این منظور نیست که حالا طراح، طراحی قالب بلد نباشه و بیاد از فریم ورک استفاده کنه. من به خاطر سرعت بخشیدن به طراحی قالب از فریم ورک استفاده کردم. نه اینکه طراحی قالب بلد نباشم یا اینکه بخواهم چیزی را از جایی دیگه کپی کنم. این نقطه ضعفی به نظر من در طراحی قالب نیست! بلکه نقطه ای قوت است!

نوشته اصلی توسط
safajuy
همچنین استفاده ی صحیح از موقعیت ها هم جزو امتیازات بوده.نفر اول این استفاده ی بهینه رو داشته ولی سایت شما بیشتر به بلاگ شبیه بود
بله درسته! سایت ما بلاگ هستش! ولی چون توسعه دهنه جوملا بودیم در بخش توسعه دهنگان گذاشتیم! یعنی به نظر شما بهتر بود توی گروه بلاگ می گذاشتیمش؟

نوشته اصلی توسط
safajuy
امتیاز شمااز سئو بالا بوده واین لحاظ شده ولی خب سایرین هم کم نذاشتن دراین زمینه و اون ها هم قوی بودن
سایت هایی که از نظر سئو، گرافیک و.. رتبه آوردند، در سایت جوملا-فستیوال دات کام معرفی خواهند شد؟ منتظریم تا یک مقایسه ای انجام بدیم!
آروزی اینکه دومین فستیوال جوملا هرچه زودتر برگذار بشه! به شدت مشتاقیم!
-
-
متوجه نمیشم. یعنی تمامی
مطالب کپی بودند؟ یا منظورتون اینه که
موضوع سایت من با سایت جوملا فارسی دات کام یکی هست؟
تمام نه. سایتی که تماماً کپی باشه کلاً امتیازی داده نمیشه. رجوع شود به اخبار و اطلاعیه ها
بله درسته از فریم ورک استفاده کردیم ولی خود قالب اختصاصی طراحی شده است. قالب پیش فرض فریم ورک که نسیت. هست؟! استفاده از فریم ورک به نظرم به این منظور نیست که حالا طراح، طراحی قالب بلد نباشه و بیاد از فریم ورک استفاده کنه. من به خاطر سرعت بخشیدن به طراحی قالب از فریم ورک استفاده کردم. نه اینکه طراحی قالب بلد نباشم یا اینکه بخواهم چیزی را از جایی دیگه کپی کنم. این نقطه ضعفی به نظر من در طراحی قالب نیست! بلکه نقطه ای قوت است!
فلسفه ی فریم ورک برای استفاده درتولید انبوه هست و برای شرکت هایی چون راکت تم و گنتری به دلیل زمانبر بود کار نمی صرفه این کار که برای هر قالب XML اختصاصی و یا دستورات جداگانه بنویسین. به هر حال اگر با دقت مطالعه کنید متوجه می شید که منظور بنده کجاست. در ضمن رسپانسیو بودن یا واکنش گرایی قالب شما در فریم ورک نهفته هست نه در قالب!
بله درسته! سایت ما بلاگ هستش! ولی چون توسعه دهنه جوملا بودیم در بخش توسعه دهنگان گذاشتیم! یعنی به نظر شما بهتر بود توی گروه بلاگ می گذاشتیمش؟
نه. ولی انتظار می رفت با استفاده از ماژول ها به زیبایی سایتتون اضافه کنید. مهم این هست که بتونید قدرت جوملا رو نمایش بدید. والا موارد دیفالت توی دمو هست 
مثلاً از ماژول های Grid برای افزونه هااستفاده کنید
البته سبکش تا حدودی به سبک جوملافارسی شبیه هست 
سایت هایی که از نظر سئو، گرافیک و.. رتبه آوردند، در سایت جوملا-فستیوال دات کام معرفی خواهند شد؟ منتظریم تا یک مقایسه ای انجام بدیم!
امتیاز ها جمع شده و نتیجه حاصل شده. سئوی شما از سایرین بیشتر امتیاز گرفته تا جایی که من اطلاع دارم
آروزی اینکه دومین فستیوال جوملا هرچه زودتر برگذار بشه! به شدت مشتاقیم!
حتماً. اعلام خواهد شد.اخبار رو پیگیری کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
تمام نه. سایتی که تماماً کپی باشه کلاً امتیازی داده نمیشه. رجوع شود به اخبار و اطلاعیه ها
بازم متوجه نشدم! یعنی اخبار و اطلاعیه هایی که ما گذاشتیم کپی هستند؟ والا همشونو یا خودمون نوشتیم یا از سایت joomla.org ترجمه کردیم! من فقط تنها مطلبی که کپی کردم و در سایتمون گذاشتم، "درباره جوملا" هست که از سایت جوملافارسی کپی شده! منظورتان این هست؟

نوشته اصلی توسط
safajuy
فلسفه ی فریم ورک برای استفاده درتولید انبوه هست و برای شرکت هایی چون راکت تم و گنتری به دلیل زمانبر بود کار نمی صرفه این کار که برای هر قالب XML اختصاصی و یا دستورات جداگانه بنویسین. به هر حال اگر با دقت مطالعه کنید متوجه می شید که منظور بنده کجاست. در ضمن رسپانسیو بودن یا واکنش گرایی قالب شما در فریم ورک نهفته هست نه در قالب!
بله درسته. ما هم به همین دلیل از فریم ورک استفاده می کنیم. راکت تم هم فریم ورکشو رایگان در اختیار گذاشته که ازش استفاده بشه و سرعت کار بالا بره! با صبحت های شما دیگه کسی از فریم ورک استفاده نمی کنه! در ضمن اینکه قالب ما رسیپانسیو هست، بله درسته دلیلش فریم ورک هست! ولی ما قدرت اینو داشتیم که از فریم ورک استفاده کنیم! درحالی که سایت های دیگر با اینکه خیلی هاشون فریم ورک هم دارند ولی ریسپانسیو نیستند!

نوشته اصلی توسط
safajuy
نه. ولی انتظار می رفت با استفاده از ماژول ها به زیبایی سایتتون اضافه کنید. مهم این هست که بتونید قدرت جوملا رو نمایش بدید. والا موارد دیفالت توی دمو هست
مثلاً از ماژول های Grid برای افزونه هااستفاده کنید
البته سبکش تا حدودی به سبک جوملافارسی شبیه هست
بله درسته! ولی دلیلی نداره زیاد سایت شلوغ بشه!

نوشته اصلی توسط
safajuy
حتماً. اعلام خواهد شد.اخبار رو پیگیری کنید
منتظریم! فستیوال بعدی فروردین 92 هست؟
با تشکر.
-
-
سلام،
خوشحالیم که در این واقعه ی رسمی جوملا و در این جمع گرم دوستانه حضور رسانده بودید.
فستیوال به بهترین شکل ممکن برگزار شد(غیر از چند اشکال جزئی که از طرف برگزارکنندگان نبود) و این رو بدون جانب داری عرض می کنم. من خودم تصور این هماهنگی فوق العاده رو نداشتم.
تقریبا تمام موارد رو دوست خوبم آقای صفاجوی عزیز عرض کردند و من هم به همین مورد اعتقاد دارم. به همین دلیل در برخی جایگاه ها امتیاز کسب کردید و در برخی جایگاه ها خیر. و جمعشون نتیجه ی ایجاد شده بود.
در مورد تعدد سایت برای هر طراح در این جشنواره این موضوع با هر تعدادی آزاد بود. در مورد جشنواره های بعدی این که این طور باشید یا خیر، در زمان لازم اطلاع رسانی خواهد شد.
پیروز و سربلند باشید
ویرایش توسط novinfard : 11-16-2012 در ساعت 04:38 PM
-
4 کاربر زیر از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
بازم متوجه نشدم! یعنی اخبار و اطلاعیه هایی که ما گذاشتیم کپی هستند؟ والا همشونو یا خودمون نوشتیم یا از سایت joomla.org ترجمه کردیم! من فقط تنها مطلبی که کپی کردم و در سایتمون گذاشتم، "درباره جوملا" هست که از سایت جوملافارسی کپی شده! منظورتان این هست؟
مواردی دیگه ای هم هست که لازم نمی دونم بنابه دلایلی بگم (به خاطر به حاشیه کشیده شدن بحث). فکر نکنم توی هیچ جشنواره ای در مورد نحوه ی داوریش بحث بشه و کسی توضیحی بده 
بله درسته. ما هم به همین دلیل از فریم ورک استفاده می کنیم. راکت تم هم فریم ورکشو رایگان در اختیار گذاشته که ازش استفاده بشه و سرعت کار بالا بره! با صبحت های شما دیگه کسی از فریم ورک استفاده نمی کنه! در ضمن اینکه قالب ما رسیپانسیو هست، بله درسته دلیلش فریم ورک هست! ولی ما قدرت اینو داشتیم که از فریم ورک استفاده کنیم! درحالی که سایت های دیگر با اینکه خیلی هاشون فریم ورک هم دارند ولی ریسپانسیو نیستند!
عرض کردم خدمتتون قالب شما رسپانسیو نیست بلکه فریمورک رسپانسیو هست! شما بلانک همنصب کنید رسپانسیو هست. هر چند این رسپانسیو بودن فریم ورک جزوامتیازات شما حساب شده(هر چند این به قالب شما بر نمی گرده ولی خب حساب کردیم)
در مورد فریم ورک هم شاید بد جا افتاده مفهومش. ولی با اون چیزی که شما تصور دارید متفاوت هست. اصطلاحی داریم توی مکانیک به نام جیگ وفیکسچر. بدین معنا که هر جا دیدیم تولید زیاده برای اینکه زمان کم بشه از وسیله ای استفاده کنیم که قطعات رو برای ما فیکس کنن تا راندمان بالا بره. فریم ورک هم معنایی این چنینی داره. از طرفی خیلی از قالب هارو نمیشه با فریمورک زد!
پس هر جایی از فریم ورک استفاده نمیشه 
بله درسته! ولی دلیلی نداره زیاد سایت شلوغ بشه!
وایت اسپیس سایتتون زو زیاد کردید به این شکل. طراحی سایت باید به گونه ای باشه که کاربر رو مجذوب خودش کنه یا اصطلاحاً یوزرفرندلی باشه
منتظریم! فستیوال بعدی فروردین 92 هست؟
هنوز برنامه ای برای آینده چیده نشده. این خبر از کجا اومده؟
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با عرض سلام .
جناب مانیان عزیز نگران نباشید . انشالله در جشنواره بعدی .
بنده قصد داشتم که تایپیک بزنم و از همه دوستانی که در این سمینار و انجمن زحمت کشیدن تشکر و قدرانی کنیم .
به خصوص جناب زراعتی عزیز که واقعا زحمت کشیدن و همه بچه های تیم جوملا فارسی .
سمینار بسیار عالی بود . جشنواره نیز عالی تر . انشاالله اگر مشکلی بوده است در جشنواره بعدی رفع میشود و یک تجربه به دست امده است .
موفق باشید .
-
4 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
من هم به نوبه ی خودم از این سمینار عالی بسیار تشکر می کنم و امیدوارم که این همدلی بین تیم ها بهتر شود و باعث رشد شود تا تخریب یکدیگر
جوملا برای همه ی دنیا و ایران است و نه فقط برای تیم خاصی !
من بسیار خوشحال شدم که دوستان بیشتری پیدا کردم مخصوصا آقای فیروزمندان که صحبت با ایشان برای من خیلی جذاب بود
-
3 کاربر زیر از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
سلام
من هم به نوبه ی خودم از این سمینار عالی بسیار تشکر می کنم و امیدوارم که این همدلی بین تیم ها بهتر شود و باعث رشد شود تا تخریب یکدیگر
جوملا برای همه ی دنیا و ایران است و نه فقط برای تیم خاصی !
من بسیار خوشحال شدم که دوستان بیشتری پیدا کردم مخصوصا آقای فیروزمندان که صحبت با ایشان برای من خیلی جذاب بود
جناب shamimi ما از ملاقات و دوستی با شما خوشحال شدیم .
امیدواریم رابطه ها همیشه پایدار بماند .
-
3 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)