-
غیرفعال شدن خودکار ماژول در صورت نداشتن مطلب
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم راهی هست که کاری کرد ماژول های خبری و یا هر ماژول دیگه در صورت نداشتن مطلب به صورت خودکار غیر فعال بشه ؟
بطور مثال شما ماژول نمایش خبر سمت راست سایت دارید که دو تا خبر رو براش زمانبندی کردین که 3 روز بعد غیرفعال بشن، که بعد از 3 روز هیچ خبری در این ماژول دیگه نیست، که می خواستم تا زمانی که خبری جدیدی ثبت نشده ماژول به صورت خودکار غیرفعال بشه بعد اگر خبر جدید ثبت شد دوباره فعال شه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2012 08:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
ببینید اگه ماژولتان فعال باشه، خبری نباشه، خب خبری نشون نمی ده. ولی احتمال داره خود ماژول نمایش داده بشه.
شما از چه ماژول خبری ای استفاده می کنید؟
موفق باشید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shobeirgh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم راهی هست که کاری کرد ماژول های خبری و یا هر ماژول دیگه در صورت نداشتن مطلب به صورت خودکار غیر فعال بشه ؟
بطور مثال شما ماژول نمایش خبر سمت راست سایت دارید که دو تا خبر رو براش زمانبندی کردین که 3 روز بعد غیرفعال بشن، که بعد از 3 روز هیچ خبری در این ماژول دیگه نیست، که می خواستم تا زمانی که خبری جدیدی ثبت نشده ماژول به صورت خودکار غیرفعال بشه بعد اگر خبر جدید ثبت شد دوباره فعال شه
2 تا راه حل داره :
1. اینکه ماژول همیشه فعال باشه ولی عنوان ماژول خیر در این صورت شما باید استایل ماژول را طوری تنظیم کنید در صورت نبود مطلب هیچ موردی نمایش داده نشود یعنی فقط به محتوای اون ماژول و لینک ها و li ها و ... استایل بدید.
2. اگر نام ماژولی که استفاده میکنید و لینک دانلودشو بدید بنده میتونم کمکتون کنم که اونو طوری تغییر بدید که زمانیکه هیچ مطلبی در سایت وجود ندارد یک پیغام بده به کاربر.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از پاسخ دوستان
من اون ماژول خبری رو به صورت مثال گفتم.
من یک ماژول دارم که یکی از دوستان به صورت عمومی منتشر کرده و یک اسلایدر تصویر هست که بر اساس تاریخ شمسی، میلادی و قمری اسلاید نشون میده و برای نمایش مناسبت ها و ... هستنش، این اسلاید بدون تداخل تمامی تصاویر رو نشون میده فقط مشکل اونجاست که اگر توی یک دوره یک یا چند روزه هیچ مناسبتی ثبت نشده باشه، یک کادر مثلا 400 در 150 پیکسل خالی وسط صفحه نشون داده میشه که مناسب نیست.
برای این می خواستم که اگر هیچی برای نمایش نداشت، ماژول غیرفعال شه تا دوباره به یک مناسبت برسه
-
-

نوشته اصلی توسط
shobeirgh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از پاسخ دوستان
من اون ماژول خبری رو به صورت مثال گفتم.
من یک ماژول دارم که یکی از دوستان به صورت عمومی منتشر کرده و یک اسلایدر تصویر هست که بر اساس تاریخ شمسی، میلادی و قمری اسلاید نشون میده و برای نمایش مناسبت ها و ... هستنش، این اسلاید بدون تداخل تمامی تصاویر رو نشون میده فقط مشکل اونجاست که اگر توی یک دوره یک یا چند روزه هیچ مناسبتی ثبت نشده باشه، یک کادر مثلا 400 در 150 پیکسل خالی وسط صفحه نشون داده میشه که مناسب نیست.
برای این می خواستم که اگر هیچی برای نمایش نداشت، ماژول غیرفعال شه تا دوباره به یک مناسبت برسه
شما میتونید یک مناسبت تعریف کنید به اسم مناسبت معمول یا هر چیزه دیگه ای که 2 تا عکس رو اسلاید کنه . عکس ها را باید طوری انتخاب کنید که وقتی با مناسبتهای تداخل پیدا کرد و زمانیکه اسلایدر عکسهای سایر مناسبتها را نمایش داد مشکلی ایجاد نکنه .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
شما میتونید یک مناسبت تعریف کنید به اسم مناسبت معمول یا هر چیزه دیگه ای که 2 تا عکس رو اسلاید کنه . عکس ها را باید طوری انتخاب کنید که وقتی با مناسبتهای تداخل پیدا کرد و زمانیکه اسلایدر عکسهای سایر مناسبتها را نمایش داد مشکلی ایجاد نکنه .
ممنون از پاسختون،*ولی این راهکار اصولی نیست. من توی انجمن جوملا گشتی زدم همچین کد رو معرفی کرده که در صورت خالی بودن ماژول اون رو نمایش نمی ده
نمونه کد ( ولی دقیقا نمی دونم چطوری باید استفاده یشه )
<?php $modulespecial = trim($this->getBuffer('component', 'maincomponent', array('style'=>'xhtml'))); ?>
<?php if (!empty($modulespecial)) { ?>
<div id="maincontent">
<jdoc:include type="component" name="maincomponent" style="xhtml" />
</div>
<?php } ?>
-
-
سلام
این کد در قالب استفاده میشود! باید در سورس قالب بکار برود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)