سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: غیرفعال شدن خودکار ماژول در صورت نداشتن مطلب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question غیرفعال شدن خودکار ماژول در صورت نداشتن مطلب

با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم راهی هست که کاری کرد ماژول های خبری و یا هر ماژول دیگه در صورت نداشتن مطلب به صورت خودکار غیر فعال بشه ؟

بطور مثال شما ماژول نمایش خبر سمت راست سایت دارید که دو تا خبر رو براش زمانبندی کردین که 3 روز بعد غیرفعال بشن، که بعد از 3 روز هیچ خبری در این ماژول دیگه نیست، که می خواستم تا زمانی که خبری جدیدی ثبت نشده ماژول به صورت خودکار غیرفعال بشه بعد اگر خبر جدید ثبت شد دوباره فعال شه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 49 بار در 40 ارسال
    درود

ببینید اگه ماژولتان فعال باشه، خبری نباشه، خب خبری نشون نمی ده. ولی احتمال داره خود ماژول نمایش داده بشه.

شما از چه ماژول خبری ای استفاده می کنید؟

موفق باشید.

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shobeirgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم راهی هست که کاری کرد ماژول های خبری و یا هر ماژول دیگه در صورت نداشتن مطلب به صورت خودکار غیر فعال بشه ؟

بطور مثال شما ماژول نمایش خبر سمت راست سایت دارید که دو تا خبر رو براش زمانبندی کردین که 3 روز بعد غیرفعال بشن، که بعد از 3 روز هیچ خبری در این ماژول دیگه نیست، که می خواستم تا زمانی که خبری جدیدی ثبت نشده ماژول به صورت خودکار غیرفعال بشه بعد اگر خبر جدید ثبت شد دوباره فعال شه
    2 تا راه حل داره :
    1. اینکه ماژول همیشه فعال باشه ولی عنوان ماژول خیر در این صورت شما باید استایل ماژول را طوری تنظیم کنید در صورت نبود مطلب هیچ موردی نمایش داده نشود یعنی فقط به محتوای اون ماژول و لینک ها و li ها و ... استایل بدید.
    2. اگر نام ماژولی که استفاده میکنید و لینک دانلودشو بدید بنده میتونم کمکتون کنم که اونو طوری تغییر بدید که زمانیکه هیچ مطلبی در سایت وجود ندارد یک پیغام بده به کاربر.

5. کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

با تشکر از پاسخ دوستان
    من اون ماژول خبری رو به صورت مثال گفتم.

من یک ماژول دارم که یکی از دوستان به صورت عمومی منتشر کرده و یک اسلایدر تصویر هست که بر اساس تاریخ شمسی، میلادی و قمری اسلاید نشون میده و برای نمایش مناسبت ها و ... هستنش، این اسلاید بدون تداخل تمامی تصاویر رو نشون میده فقط مشکل اونجاست که اگر توی یک دوره یک یا چند روزه هیچ مناسبتی ثبت نشده باشه، یک کادر مثلا 400 در 150 پیکسل خالی وسط صفحه نشون داده میشه که مناسب نیست.
    برای این می خواستم که اگر هیچی برای نمایش نداشت، ماژول غیرفعال شه تا دوباره به یک مناسبت برسه

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shobeirgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با تشکر از پاسخ دوستان
    من اون ماژول خبری رو به صورت مثال گفتم.

من یک ماژول دارم که یکی از دوستان به صورت عمومی منتشر کرده و یک اسلایدر تصویر هست که بر اساس تاریخ شمسی، میلادی و قمری اسلاید نشون میده و برای نمایش مناسبت ها و ... هستنش، این اسلاید بدون تداخل تمامی تصاویر رو نشون میده فقط مشکل اونجاست که اگر توی یک دوره یک یا چند روزه هیچ مناسبتی ثبت نشده باشه، یک کادر مثلا 400 در 150 پیکسل خالی وسط صفحه نشون داده میشه که مناسب نیست.
    برای این می خواستم که اگر هیچی برای نمایش نداشت، ماژول غیرفعال شه تا دوباره به یک مناسبت برسه
    شما میتونید یک مناسبت تعریف کنید به اسم مناسبت معمول یا هر چیزه دیگه ای که 2 تا عکس رو اسلاید کنه . عکس ها را باید طوری انتخاب کنید که وقتی با مناسبتهای تداخل پیدا کرد و زمانیکه اسلایدر عکسهای سایر مناسبتها را نمایش داد مشکلی ایجاد نکنه .

نقل قول نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    شما میتونید یک مناسبت تعریف کنید به اسم مناسبت معمول یا هر چیزه دیگه ای که 2 تا عکس رو اسلاید کنه . عکس ها را باید طوری انتخاب کنید که وقتی با مناسبتهای تداخل پیدا کرد و زمانیکه اسلایدر عکسهای سایر مناسبتها را نمایش داد مشکلی ایجاد نکنه .

ممنون از پاسختون،*ولی این راهکار اصولی نیست. من توی انجمن جوملا گشتی زدم همچین کد رو معرفی کرده که در صورت خالی بودن ماژول اون رو نمایش نمی ده

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نمونه کد ( ولی دقیقا نمی دونم چطوری باید استفاده یشه )

<?php $modulespecial = trim($this->getBuffer('component', 'maincomponent', array('style'=>'xhtml'))); ?>
    <?php if (!empty($modulespecial)) { ?>
    <div id="maincontent">
    <jdoc:include type="component" name="maincomponent" style="xhtml" />
    </div>
    <?php } ?>

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

این کد در قالب استفاده میشود! باید در سورس قالب بکار برود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست