من از cpanel (linux) استفاده ميكنم. safemode هاست روي on ست شده، , و نميتونم ماژولها رو نصب كنم :-X چطور ميتونم با چند خط php (كدام شاخه و با چه عنواني براي فايل) حالت safemode را به off تبديل كنم؟؟؟

من از cpanel (linux) استفاده ميكنم. safemode هاست روي on ست شده، , و نميتونم ماژولها رو نصب كنم :-X چطور ميتونم با چند خط php (كدام شاخه و با چه عنواني براي فايل) حالت safemode را به off تبديل كنم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فکر نمیکنم با چند خط بشه safe mod رو off کرد شما یه تماس با شرکت هاستینگ بگیر تا off کنند
اين توصيه شركت ميزبان بوده است !!! ???همراه با تاكيد بر عدم امكان off كردن safemode![]()
دوست من Safe mode از مواردی است که تنها پشتیبانی هاستینگتون قادر به تغییر اون است .
Register Global و یا Display Error رو میشه به صورت لوکال و دستی تغییر داد اما Safe mode را خیر
یا علی
خيلي ممنون و متشكر
بنابراين من براي نصب ماژولها و حتي قالب جديد چاره اي جز راضي كردن ميزبان براي تغيير حالت safemode ندارم! (يا اينكه راه حل ساده تري وجود دارد؟)
بله احتمالا !
شما ميتوني ماژول ها و یا کامپوننت ها رو به صورت دستي نصب کني . اما با اين کار تنها مشکل نصب شما حل مي شه اما ممکنه در کار با خیلی از کامپوننت ها دچار مشکل بشید .
برای نصب دستی کامپوننت ها و یا ماژولها باید فایل XML اون رو بررسی کنید . فایلهای مربوط به قسمت administrator رو در شاخه مربوطه و فایلهای قسمت frontend کپی کنید . دیتابیس هم Import کنید ....
یا علی
درد دل: موقعي كه دنبال ميزبان ميگشتم، به يك سايت رسيدم كه قيمتهاش نسبتا مناسب بود. طراحي خوبي هم داشت، و مهمتر از همه كلي قول داده بود كه پشتيباني ما چنين است و چنان. فرم مخصوص ارتباط با پشتيباني و حتي ارسال sms!!! براي نيازهاي فوري. (پارسي نيك)
اما از وقتي مشتريش شدم (حدود 2 ماه پيش) و كلي هزينه فهميدم كه اونها فقط يك سايت دارند، و يك منشي بيسواد كه دكمه روشن كردن كامپيوتر هم به زور ياد گرفته!!!
3900 تومن از من گرفتند كه سيستم مديريت محتوا نصب كنند. به به! چه سيستمي! بعد از 12 روز پيگيري و 2 تماس تلفني، يك وبلاگ درب و داغون تحويلم دادن!! با كلي خطا كه حتي عكس هم نميتونستم توش بذارم!!
با راهنمايي مامبولرن، مامبو رو نصب كردم. اما مشكل اساسي من، اينه كه safemode روشنه و ميزبان به دلايل امنيتي حاضر نيست خاموشش كنه!
به نظر شما من چيكار بايد بكنم؟ صبر كنم تا مدت ميزبانيم تموم بشه يا اينكه عطايش را به لقايش ببخشم و از سايت ديگري ميزباني بگيرم؟
اميدوارم هيچكدوم دچار همچين ميزباني نشويد.
سلام
مگه money back نداره ؟ اگر داره که یه لحظه هم صبر نکن .
اگر هم نداره که خودت باید جوانب رو در نظر بگیری ببینی اگر ارزشش رو داره هاستینگتو عوض کنی . اما من جای شما بودم حتما این کار رو انجام میدادم .
پیام شخصی رو یه چک کن .![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)