سلام
پلاگین افزونه نصب شده را از دیتابیس برابر با 0 قرار دهید.
وارد جدول کاربران جوملاتون بشید و یوزر خود را مجدد دستی تنظیم کنید برای سوپر ادمین.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
پلاگین افزونه نصب شده را از دیتابیس برابر با 0 قرار دهید.
وارد جدول کاربران جوملاتون بشید و یوزر خود را مجدد دستی تنظیم کنید برای سوپر ادمین.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان من تمام مراحلی که فرمودید را انجام دادم ولی نشد. مشکل از کجاست؟؟
ممنون از راهنماییتون
مراحلی که پیش رفتید را step by step بفرمایید تا ایراد کار را متوجه شویم!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوست عزیز من وارد 1- جدول r7py3_users شدم که در ان یک user وجود داشت که id آن 42 بود،من به ان دست نزنم. یک user جدید ساختم و id آن را 41 قرار دادم. چون اگر 42 قرار می دادم از من ایراد می گرفت که چنین id ای وجود دارد .2- سپس وارد جدول r7py3_content شدم و مطالبی که created_by ، آن 42 بود را به 41 تغییر دادم.3-سپس وارد r7py3_user_usergroup_mapشدم و در آن یک user-id جدید ساختم که در آن user_id را 41 و group_id را 8 قرار دادم. ولی باز هم وقتی می خواهم وارد قسمت مدیریت سایت شوم ارور زیر را می دهد. مشکل از کجاست دوستان؟؟؟؟؟؟؟
- JUser: :_load: Unable to load user with ID: 41
- JUser: :_load: Unable to load user with ID: 41
- You do not have access to the administrator section of this site.
1. آیا افزونه k2 در سایت تان نصب است ؟
من جدول
- r7py3_extensions را چک کردم و کلمه k2 را جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی شما create_by تمام مطالب رو یک کاربر دیگه به جز super administrator با id 42 قرار بدید این پیغام خطا صد در صد حذف میشه .
شما علاوه بر مدیریت مطالب به منو کامپوننت ها بروید و اگر افزونه k2 نصب شده برروی سایتتون مطالب k2 تونم create_by شو تغییر بدید.
کامپوننت k2 اصلا وجود نداره. من مطالبی که id اش 42 را به 41 تغییر دادم ولی بازهم ارور را می دهد. فقط در ارورش به جایی with ID: 42 ارور with ID: 41 می دهد. من تمام کارها کردم دیگه نمی دانم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط mis.shafiee : 11-19-2012 در ساعت 09:39 AM
بالاخره مشکلم حل شد. در دیتابیس من جدولی به نام usergroups وجود نداشت. وقتی این جدول را ایجاد کردم مشکلم برطرف شد. ممنون از راهنمایی همگی:-))))))))))))))))))))
علاقه مندی ها (Bookmarks)