-
مشکل در کد سایت
سلام من امدم و یک طرح مجمومه گذاشتم الان لینک صفحه من دوتا تگ تایتل داره چیکارش کنم اینطوری
کد:
<meta name="title" content="title test" />
<meta name="author" content="Administrator" />
<meta name="description" content="meta discription test" />
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management. Developed By Navid Iranian Co. Ltd" />
<title>Text Title</title>
چرا دوتا تایتل امده و من میخوام یکیش کنم و اینطوری باشه فقط
<title>Text Title</title>
چیکار کنم که این
<meta name="title" content="title test" />
حذف بشه
ویرایش توسط behzad_vb.net : 11-17-2012 در ساعت 10:36 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2012 10:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید با استفاده از قسمت گزینه های متا در مدیریت مطالب و مدیریت منو ها اقدام به قرار دادن کلمات کلید و توضیحات کنید اگر خودتون meta های قالب سایت رو کم و زیاد کنید از این قبیل مشکلات براتون پیش میاد.
-
-
من مشکلم متای تایتل من کاری نکردم خودش گذاشته ؟؟؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
behzad_vb.net
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من مشکلم متای تایتل من کاری نکردم خودش گذاشته ؟؟؟؟؟
یعنی بدون هیچ تنظیماته خاصی و انجام هیچ کاری یک دفعه متوجه شدید که از Meta tag هاتون چندین مورد وجود داره ؟
-
-
دقیقا من امدم بلاگ مجموعه ساختم و میبینم صفحه ای که توی بلاگ مجموعه است اینطوری بقیه صفحات که به صورت طرح مطلب لینک کردم توی جوملا اینطوری نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
behzad_vb.net
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا من امدم بلاگ مجموعه ساختم و میبینم صفحه ای که توی بلاگ مجموعه است اینطوری بقیه صفحات که به صورت طرح مطلب لینک کردم توی جوملا اینطوری نیست
بنده الان در جوملا 1.5 یک مجموعه ایجاد کردم و به یک آیتم منو assign کردم و این مشکل رو نداشت . اگر احیانا برای مجموعه تون متا تگ یا کلمات کلیدی ست کردید بردارید و مجددا چک کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)