-
مشکل بعد از extract کردن جوملا
سلام
بر اساس مقاله نصب جوملا 2.5 جلو رفتم. بعد از اکسترکت کردن نوشته :
برای اینکه نصب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آسان باشد، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک نصب کننده تحت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به صورت دستی نداشته باشید.
برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل*های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در آن اکسترکت کرده*اید، را وارد نمایید.
بر اساس اطلاعاتی که از انجمن یاد گرفتم منظور از وارد کردن مسیری که فایل های جوملا اکسترکت شده اند، آدرس سایت است اما وقتی من آدرس سایت رو وارد میکنم این ارور میاد و صفحه باز نمیشه
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!
آدرس سایت : www.englishlearners.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2012 09:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با یک تصویر محتویات پوشه public یا www را نمایش دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
متاسفانه این دو پوشه رو پیدا نمیکنم
صفحه ی File manager رو توی cpanel کاملا گشتم اما پیدا نشد
راستی من بر اساس مقاله آموزشی دارم سایت روی cpanel نصب میکنم. بعد از دانلود از جوملا فارسی آپلود کردم و طبق مقاله تا اینجا ادامه دادم
-
-
سلام
با كسب اجازه از استاد عزيزم آقا مهدي
دوست عزيز وقتي شما در Cpanel رو فايل منيجر كليك ميفرمائيد و از كادر باز شده شاخه زير رو:
کد:
web root(pubic_html/www)
انتخاب و دگمه go را ميزنيد، به مكاني كه جناب مهدي فرمودنند هدايت ميشويد و منظور ايشان هم محتويات اينجا بود!!
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی پیداش کردم اما همونطور که در تصویر می بینید این پوشه خالیه !
تصویر رو نتونستم وارد کنم لینک تصویر رو میزارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
successfulman
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی پیداش کردم اما همونطور که در تصویر می بینید این پوشه خالیه !
تصویر رو نتونستم وارد کنم لینک تصویر رو میزارم
دوست عزيز
شما بسته جوملا رو بايد در همين جائي كه در تصوير قراردادين و ميفرمائيد خالي است آپلودكرده و اكستركت ميكرديد!
پيشنهادم اينست كه براي اينكه دچار سردرگمي نشيد، اون پوشه جوملا كه در تصوير بالا هم مشهود هست رو كامل خذف كرده واينبار بسته رو در جائي كه عرض كردم آپلود و اكستركت فرمائيد و بعد بقيه مراحل را طبق آموزشها دنبال فرمائيد.
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
مرسی از راهنمایی های مفیدتون
درست شد و وارد صفحه نصب شدم
-
کاربر مقابل از successfulman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)