سلام
من به اشتباهی کامپوننت تبلیغات رو حذف کردم . حالا چطوری باید دوباره نصبش بکنم ؟؟؟

سلام
من به اشتباهی کامپوننت تبلیغات رو حذف کردم . حالا چطوری باید دوباره نصبش بکنم ؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
یک بسته خام جوملا 1.5 بردارید. آن را اکسترکت کرده. سپس دو پوشه /administrator/components/com_banners/ و /components/com_banners/ را زیپ کرده و روی هاست آپلود و اکسترکت کنید. البته این دو آدرس را هم در هاست باید در همان آدرس ها آپلود کنید. برای راحتی کار پیشنهاد میشه که کل جوملای خام را روی هاستتون اکسترکت کنید.
سپس وارد phpmyadmin هاست شوید. پس از وارد شدن به دیتابس مربوطه، در سربرگ sql، کد های زیرا وارد کنید و روی دکمه go کلیک کنید تا عمل Run SQL query/queries انجام شود:
به همین سادگی!کد:INSERT INTO `jos_components` VALUES (1, 'Banners', '', 0, 0, '', 'Banner Management', 'com_banners', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, 'track_impressions=0\ntrack_clicks=0\ntag_prefix=\n\n', 1);INSERT INTO `jos_components` VALUES (2, 'Banners', '', 0, 1, 'option=com_banners', 'Active Banners', 'com_banners', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '', 1);INSERT INTO `jos_components` VALUES (3, 'Clients', '', 0, 1, 'option=com_banners&c=client', 'Manage Clients', 'com_banners', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '', 1);
البته این هم که شما گفتید کامپوننت تبلیغات نیست بلکه بنر هست!
موفق باشید.
یا اگر هاست شما بکاپ روزانه دارد بگید براتون برگرداند به یکروز قبل
درود
نیازی به بک آپ نیست. اگه بخواهیم برای هر کاری بک آپ برگردونیم که نمیشه عزیز! بک آپ را باید زمانی مورد استفاده قرار داد که هیچ راه حلی نباشه!!!
کاری که گفتم را انجام بدید نتیجه خواهید گرفت.
موفق باشید.
ویرایش توسط mahdi.manian : 11-19-2012 در ساعت 03:53 PM
درود
جناب شمیمی این کامپوننت چند ماهی میشه پاک شده الان گفتم در انجمن مطرح کنم راه حلش رو بدونم .
آقا مهدی اون دوتا کام هم آپلود می کنم . فعلا نیازی بهش نیست بمونه . اگر اکسترکت بکنم در مدیریت جوملا هم نمایش داده خواهد شد یعنی ؟
منظور دوستمون اینه که شما فایل های کامپوننت تبلیغات را در پوشه های components سایت و مدیریت قرار دهید و بعد آنها را unzip (اکسترکت) کنید و بعد query ارائه شده در پست دوم را اجرا کنید کامپوننت تبلغات مجددا در جوملا تون نصب خواهد شد.نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تمایل به انجام این کارها ندارید میتونید از این افزونه هم استفاده کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shmata : 11-21-2012 در ساعت 07:34 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)