سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: ارور ورود به بخش مدیریت

تشکر شده 8 بار در 8 ارسال

ارور ورود به بخش مدیریت

با سلام و احترام

1. دوستان ، دو روز پیش من از مدیریت محتوای جوملا 2.5 برای یک سایت استفاده کردم . اما برخی مواقع مخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را در مرورگر فایر فاکس

(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.)

و در مرورگر کروم ارور

(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفØ*Ù‡ را مجددا بارگذاری نمایید.)

را میگیرم.
    2. من در بخش مدیریت ودر قسمت تنظیمات سئو هر گاه گزینه های مربوطه را بله میکنم در ورود به منوها ارور میگیرم البته من در هاست ، آن فایل مربوطه را پسوند txt آن را حذف کرده ام

با سپاس

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    دوستان یه سوال که خیلی نگرانم کرده:
    من خیلی از جوملا سر در نمیاوردم . با مدیریت جوملا یه سایت درست کردم. هنگام فرستادن سایت تو هاست، اشتباهی تنظیمات کلی قسمت پایگاه داده رو تو مدیریت جوملا تغییر دادم. نه تنها سایت درست نشد بلکه حالا مدیریت جوملا رو هم باز نمی کنه. این ارور رو میده:
    Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
    چه اتفاقی افتاده؟ من حالا باید چطوری مدیریت جوملا رو باز کنم. لطفا کمکم کنید. ممنون

دوست عزیز لطفا بجای پاسخ ، سوالی دیگر به این پست اضافه نفرمایید
    دوستان لطفا کمک بفرمایند

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام و احترام

1. دوستان ، دو روز پیش من از مدیریت محتوای جوملا 2.5 برای یک سایت استفاده کردم . اما برخی مواقع مخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را در مرورگر فایر فاکس

(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.)

و در مرورگر کروم ارور

(درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفØ*Ù‡ را مجددا بارگذاری نمایید.)

را میگیرم.
    2. من در بخش مدیریت ودر قسمت تنظیمات سئو هر گاه گزینه های مربوطه را بله میکنم در ورود به منوها ارور میگیرم البته من در هاست ، آن فایل مربوطه را پسوند txt آن را حذف کرده ام

با سپاس
    هر موقع با پیغام خطای invalid token مواجه شدید عبارت Index.php را انتهای url تون حذف کنید مشکل حل خواهد شد. به عنوان مثال
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    تبدیل به
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    کنید

Team
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad5919 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوستان یه سوال که خیلی نگرانم کرده:
    من خیلی از جوملا سر در نمیاوردم . با مدیریت جوملا یه سایت درست کردم. هنگام فرستادن سایت تو هاست، اشتباهی تنظیمات کلی قسمت پایگاه داده رو تو مدیریت جوملا تغییر دادم. نه تنها سایت درست نشد بلکه حالا مدیریت جوملا رو هم باز نمی کنه. این ارور رو میده:
    Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
    چه اتفاقی افتاده؟ من حالا باید چطوری مدیریت جوملا رو باز کنم. لطفا کمکم کنید. ممنون
    لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید .

لطفا قبل از ایجاد تاپیک کمی در انجمن جستجو کنید اگر جواب تونو پیدا نکردید یک تاپیک جدید ایجاد کنید .

دوست گرامی
    لطفا بفرمایید چرا اصولا این مشکل پیش می آید که
    عبارت Index.php در انتهای url قرار میگیرد و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد باید چه کرد

Team
    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست گرامی
    لطفا بفرمایید چرا اصولا این مشکل پیش می آید که
    عبارت Index.php در انتهای url قرار میگیرد و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد باید چه کرد
    به خاطر وجود این قطعه کد در core جوملا ست که میگه اگر موفق نشدی به صفحه index مدیریتی را باز کنی پیغام Invalid token رو نمایش بده
    کد:
    header("Location: http://www.site.com/administrator/index.php") or die("Invalid Token")