-
اگر سایت شما wikimapia.org است رتبش 10 یا اگر سایتتون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رتبه اش 2 در گوگل انگلیسی . این رتبه ها در گوگل فارسی فرق میکنه .
اگر کپی میکنید سعی کنید توضیحات بیشتر رو رد مورد محصول اضافه کنید اندازه رنگ عکس کشور سازنده ، توضیح در مورد محصول . رقابت بر سر این متن ها هستند . و سایت شما در متن ها کم اورده . منظور از کم ، توضیحات بیشتر نیست ، کیفیت و عدم کپی برداری از سایت های مشابه هست
3 . شاید جستجوی نمایندگی بوتان امروز 100 بود فردا 10 مورد بود . تعداد کلیک هم مورد توجه گوگل هست .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
11-20-2012 12:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر سایت شما wikimapia.org است رتبش 10 یا اگر سایتتون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رتبه اش 2 در گوگل انگلیسی . این رتبه ها در گوگل فارسی فرق میکنه .
اگر کپی میکنید سعی کنید توضیحات بیشتر رو رد مورد محصول اضافه کنید اندازه رنگ عکس کشور سازنده ، توضیح در مورد محصول .
رقابت بر سر این متن ها هستند . و سایت شما در متن ها کم اورده . منظور از کم ، توضیحات بیشتر نیست ، کیفیت و عدم کپی برداری از سایت های مشابه هست
3 . شاید جستجوی نمایندگی بوتان امروز 100 بود فردا 10 مورد بود . تعداد کلیک هم مورد توجه گوگل هست .
سایت من behsazenergy.net هست
-
-
درود دوباره
1 . سایت شما در گوگل فارسی و انگلیسی رتبه 12 هست .
2 . تجربه ثابت کرده که می شه این سایت ها رو از رتبه های پایین به رتبه های 1 الی 5 رسوند . وقتی کلمه بوتان یا نمایندگی بوتان یا هر کلمه مربوط به محصولات سایت جستجو بشه سایت مربوطه در رتبه ی ذکر شده قرار بگیرد .
3 . بازدید کننده هدفمند=فروش بیشتر

ویرایش توسط mehdininja : 11-20-2012 در ساعت 01:35 PM
-
-

اینم نمودار بازدید از سایت که از روز 19 نوامبر به شدت افت کرده!
-
-
-
-
چون مطالبی که من تو سایت وارد کردم توضیحات و مشخصات فنی دستگاه های مختلف هست طبیعتأ نمی تونم از خودم چیزی در بیارم. مجبورم از سایت شرکت سازنده مشخصات فنی مربوطه رو استخراج کنم. شما راه حلی برای این موضوع دارید؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)