-
عدم نماش قالب بعد از بارگزاری و نصب در جوملا 1.5
سلام- دوستان مشکلمو لطفا برطرف کنین. یه جوری میگم که گیج کننده نباشه. وقتی که از طریق منوی افقی بالای جوملا، کشوی امکانات و سپس گزینه نصب&حذف رو میزنم وسپس از طریق گزینه brows فایل زیپ شده قالبو انتخاب میکنم گزینه نصب رو میزنم و نصب موفقیت آمیز نشون میده و اطلاعاتی هم از سایت سازنده و.. نشون میده. ولی وقتی که از طریق کشوی امکانات به مدیریت قالب میرم که این قالبو به عنوان قالب پیش فرض انتخاب کنم میبینم که تعداد قالبها هیچ تغییری نکرده و همون تعداد قبلیه(مثلا 10 تا). این مشکل اوله. دوم اینه که وقتی از کشوی امکانات گزینه حذف&نصب رو میزنم و از منوی افقی بعدی که در زیر منوی اصلی جوملا نماش داده میشه به گزینه آخر یعنی گزینه قالبها میرم می بینم که مثلا 20 قالب هست که اونایی هم که نصب کردم اونجاس، حتی بعضی از قالبهارو با رنگ مات شده نشون میده که مثلا نمیشه انتخابشون کرد ولی نمیدونم چطور بقیه قالبها که البته فعال هم هستن بتونم توی لیست قالبها بیارمشون و اونارو به عنوان قالب پیش فرض انتخاب کنم. البته توی این قسمت اگه هم بخوام قالبی رو تیک بزنم فقط میشه حذف کرد یعنی گزینه ای دیگه وجود نداره که بشه این قالبهارو به لیست قالبهای قابل انتخاب به عنوان قالب پیش فرض برد. امیدوارم تونسته باشم واضح و جامع توضیح بدم. اینم بگم که من مبتدی هستم و نهایتا 1 هفته میشه که با جوملا آشنا شدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2012 07:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جواب سوال اول : یک اسکرین شات از فایل xml افزونه تون تهیه کنید و در همین تاپیک قرار بدید . نکته : در جوملا 1.5 اگر قالب جوملا 1.5 تونو در پوشه
آپلود کنید باید در مدیریت قالب ها اسم اون قالب رو مشاهده کنید.
جواب سوال دوم : اون مواردی که disable هستند نباید حذف شوند وگرنه برای جوملا تون مشکل پیش میاد.
-----
شما باید هر سوال را در یک تاپیک مطرح کنید درغیر اینصورت ممکنه پست تون حذف شه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)