-
مشکل در لود شدن سایت
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک سایت با جوملا 2.5 راه انداختم ولی یک مشکل اساسی داشت و اونم اینه که سایت زمانی نشون داده میشه که به طور کامل لود شده باشه.
توضیح کاملتر: وقتی آدرس سایت را توی مرورگر میزنم حدود 20 ثانیه هیچی از سایت را به من نشون نمیده، وقتی کل سایت لود شد، اونوقت تمام محتویات سایت به یکباره نمایش داده میشه
به همین خاطر یک اسکریپ اول کار اضافه کردم که یه چیزی نشون کاربر بده که یعنی سایت در حال بارگزاریه.
حالا سوال من اینجاست که اگه بخوام سایت من جوری باشه که هر قسمتیش که لود میشه سریعا نمایش داده بشه باید چه کار کنم؟
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ب تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2012 02:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
برای من که سایت شما بارگزاری نمی شه . مشکل از سرور میزبانی هست .

-
-

نوشته اصلی توسط
xabasian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک سایت با جوملا 2.5 راه انداختم ولی یک مشکل اساسی داشت و اونم اینه که سایت زمانی نشون داده میشه که به طور کامل لود شده باشه.
توضیح کاملتر: وقتی آدرس سایت را توی مرورگر میزنم حدود 20 ثانیه هیچی از سایت را به من نشون نمیده، وقتی کل سایت لود شد، اونوقت تمام محتویات سایت به یکباره نمایش داده میشه
به همین خاطر یک اسکریپ اول کار اضافه کردم که یه چیزی نشون کاربر بده که یعنی سایت در حال بارگزاریه.
حالا سوال من اینجاست که اگه بخوام سایت من جوری باشه که هر قسمتیش که لود میشه سریعا نمایش داده بشه باید چه کار کنم؟
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
آدرس سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ب تشکر
با عرض سلام .
دوست عزیز موارد ذکر شده به ایتم های مختلفی بستگی دارد .
مثلا مکان سرور که سرور شما ایران است .
نوع سرور
نوع سرعت اینترنت بازدید کنندگان
حجم و طراحی قالب
و ...........
موارد بالا را نیز بررسی کنید . سایت شما بدون مشکل برای بنده باز شد .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
با عرض سلام .
دوست عزیز موارد ذکر شده به ایتم های مختلفی بستگی دارد .
مثلا مکان سرور که سرور شما ایران است .
نوع سرور
نوع سرعت اینترنت بازدید کنندگان
حجم و طراحی قالب
و ...........
موارد بالا را نیز بررسی کنید . سایت شما بدون مشکل برای بنده باز شد .
موفق باشید .
سلام بر دوست گرامی
سایتی که گفتم بالا میاد ولی سوال منو دقیق نفهمیدید.
اگه به نحوه لود شدن سایت نگاه کنید متوجه میشید که سایت به یکباره نشون داده میشه و قبل از نشون دادن سایت باید تمام جزییات سایت لود بشه
من میخوام هر قطعه ای از سایت که لود میشه، همونموقع نمایش داده بشه
من ادبیاتم ضعیفه. دیگه بهتر از این نتونستم توضیح بدم
-
-

نوشته اصلی توسط
xabasian
سلام بر دوست گرامی
سایتی که گفتم بالا میاد ولی سوال منو دقیق نفهمیدید.
اگه به نحوه لود شدن سایت نگاه کنید متوجه میشید که سایت به یکباره نشون داده میشه و قبل از نشون دادن سایت باید تمام جزییات سایت لود بشه
من میخوام هر قطعه ای از سایت که لود میشه، همونموقع نمایش داده بشه
من ادبیاتم ضعیفه. دیگه بهتر از این نتونستم توضیح بدم
آدرس سایت تونو در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد کنید متوجه علت دیر لود شدن سایت تون خواهید شد.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
آدرس سایت تونو در سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد کنید متوجه علت دیر لود شدن سایت تون خواهید شد.
با تشکر از جواب دوستان
ولی نمیدونم من سوالمو بد توضیح دادم یا اینکه شماها منظور منو بد فهمیدید
مشکل من در سرعت کم لود شدن سایت نیست
مشکل من در اینه که تمام سایت لود میشه (بدون اینکه نمایش داده بشه) و بعد به یکباره تمام سایت نمایش داده میشه (وقتی نمایش داده شد دیگه چیزی برای لود کردن نداره چون قبلا همه چی لود شده)
حالا من میخوام بدونم چکار کنم که هر قسمتی از سایتم که لود میشه همون موقع نمایش داده بشه .
با تشکر
-
-
درود
دوست عزیز اکثرا کدهای جاوا این مشکل رو به وجود میارند . بعضی از ماژول ها یا پلاگین های که نصب کردی غیر فعال کن ببین درست میشه یا نه . اگر جواب منفی بود مطمئن باش که مشکل از قالب هست .
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
درود
دوست عزیز اکثرا کدهای جاوا این مشکل رو به وجود میارند . بعضی از ماژول ها یا پلاگین های که نصب کردی غیر فعال کن ببین درست میشه یا نه . اگر جواب منفی بود مطمئن باش که مشکل از قالب هست .
-
-
چرا می شه هزینه داره !!!

تو منو نمیشناسی ولی من تو رو میشناسم
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
چرا می شه هزینه داره !!!

تو منو نمیشناسی ولی من تو رو میشناسم
هزینه چی ؟؟ اگه قرار بود هزینه کنم که سراغ انجمن نمیومدم
خودم تا حدی php بلدم ولی دقیقا نمیدونم این مشکل مربوط به چه مواردی میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)