-
عدم نمایش منوها
با سلام به همه دوستان عزیز
من تازه با جوملا آشنا شدم. و چیز زیادی نمیدونم. 2-3 روزه آموزشهای زیادیم ازش خوندم اما باز هم نتونستم مشکلم رو حل کنم.
منوهای من به هیچ عنوان نشون داده نمیشن. حتی در قالبهای پیش فرض هم نشون داده نمیشن.
ورژن جوملا 2.5.8 هست.... ممنون میشم اگه بصورت کامل راهنماییم نید که باید چه کارایی انجام بدم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-21-2012 11:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آیا شما منوی اصلی و آیتم های پیش فرض جوملا را کامل حذف کردید؟؟؟یا نه
-
کاربر مقابل از mkz2010 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
dvm_amir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ورژن جوملا 2.5.8 هست....
سلام دوست عزيز
ابتدا"به نيابت وروتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
ودر ادامه: اين ورژنو از كجا دانلود فرموديد!!
كتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه فرموديد؟
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
بعد از ساخت منو و گذاشتن آیتم در آن باید برای نمایشش یه ماژول هم بسازید
آیا این کار رو انجام داده اید؟
-
2 کاربر زیر از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
mkz2010
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا شما منوی اصلی و آیتم های پیش فرض جوملا را کامل حذف کردید؟؟؟یا نه
بله حذف کردم...
با سلام
بعد از ساخت منو و گذاشتن آیتم در آن باید برای نمایشش یه ماژول هم بسازید
آیا این کار رو انجام داده اید؟
ممنونم... مشکل منو حل شد.. یک ماژول برای منو ساختم و درست شد... حالا باید برای هر منو یک ماژول ساخته شود؟؟
سلام دوست عزيز
ابتدا"به نيابت وروتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
ودر ادامه: اين ورژنو از كجا دانلود فرموديد!!
كتاب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه فرموديد؟
ممنونم از راهنماییتون... کتاب رو دانلود کردم..حتما مطالعه میکنم...
ورژنی رو هم که خدمتتون عرض کردم در پایین صفحه مدیریت محتوا نوشته شده...
بعد از ارتقا توسط خود سیستم به این ورژن ارتقا داده شد..
ممنون
-
-
برای نمایش هر چیزی به جز کامپوننت های بخش کاربری باید ماژول بسازید
کامپوننت های بخش کاربری با منو ها قابل دسترسی هستند
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
برای نمایش هر چیزی به جز کامپوننت های بخش کاربری باید ماژول بسازید
کامپوننت های بخش کاربری با منو ها قابل دسترسی هستند
ممنونم از راهنماییتون..
یه سوال دیگه...
من در بعضی قالب ها که یکسری نوشته هایی اطراف قالب داره مثل welcome to my new vebsite اگر بخوام این نوشته رو حذف کنم یا تغییر بدم باید چیکار کنم؟؟ من از طریق cPanel فایل سورس رو پیدا میکنم و نوشته مشابه رو هم پیدا میکنم..تغییرات لازم رو هم میدم..و بعد از سیو شدن باز هم به همون شکل اولیه باقی میمونه و در سایت تغییر نمیکنه.... باید چیکار کنم؟
همچنین در بعضی قالب هایی که اسلاید شو داره... چهطوری میتونم هم عکس ایلاید شو ها و هم متنی که روی اون نوشته شده رو عوض کنم؟؟
در ضمن ممنون میشم اگه یه جایی رو به من معرفی کنید که بتونم چند تا قالب زیبا و ساده با یک اسلاید شو معمولی دانلود کنم....
ببخشید که زیادی سوال پرسیدم...
-
-

نوشته اصلی توسط
dvm_amir
ممنونم از راهنماییتون..
یه سوال دیگه...
من در بعضی قالب ها که یکسری نوشته هایی اطراف قالب داره مثل welcome to my new vebsite اگر بخوام این نوشته رو حذف کنم یا تغییر بدم باید چیکار کنم؟؟ من از طریق cPanel فایل سورس رو پیدا میکنم و نوشته مشابه رو هم پیدا میکنم..تغییرات لازم رو هم میدم..و بعد از سیو شدن باز هم به همون شکل اولیه باقی میمونه و در سایت تغییر نمیکنه.... باید چیکار کنم؟
همچنین در بعضی قالب هایی که اسلاید شو داره... چهطوری میتونم هم عکس ایلاید شو ها و هم متنی که روی اون نوشته شده رو عوض کنم؟؟
در ضمن ممنون میشم اگه یه جایی رو به من معرفی کنید که بتونم چند تا قالب زیبا و ساده با یک اسلاید شو معمولی دانلود کنم....
ببخشید که زیادی سوال پرسیدم...
با عرض سلام .
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید . !
برای حذف عبارت welcome معمولا باید ماژول ها را مورد بررسی قرار دهید . این عبارت در ماژول ها قرار دارد . اگر پیدا نکردید ادرس سایت را درج کنید .
برای تغییر متن و عکس اسلاید شو ها نیز باید به مدیریت ماژول ها رفته و از انجا اقدام نمائید . ماژول مربوطه را پیدا و ویرایش کنید .
برای دانلود قالب هم می توانید در نت جستجو کنید و به سایت های جوملا 24 ، جوملا ارت ، راکت تم و ......... مراجعه نمائید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
با عرض سلام .
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید . !
برای حذف عبارت welcome معمولا باید ماژول ها را مورد بررسی قرار دهید . این عبارت در ماژول ها قرار دارد . اگر پیدا نکردید ادرس سایت را درج کنید .
برای تغییر متن و عکس اسلاید شو ها نیز باید به مدیریت ماژول ها رفته و از انجا اقدام نمائید . ماژول مربوطه را پیدا و ویرایش کنید .
برای دانلود قالب هم می توانید در نت جستجو کنید و به سایت های جوملا 24 ، جوملا ارت ، راکت تم و ......... مراجعه نمائید .
موفق باشید .
خیلی ممنون از راهمنماییتون... ببخشید که سوالمو دوباره همینجا مطرح کردم...
مثلا من میخوام قسمت زرد رنگی که بالای سایت قرار داره حذف کنم... در مدیریت ماژول ها چیزی پیدا نکردم...
سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
dvm_amir
خیلی ممنون از راهمنماییتون... ببخشید که سوالمو دوباره همینجا مطرح کردم...
مثلا من میخوام قسمت زرد رنگی که بالای سایت قرار داره حذف کنم... در مدیریت ماژول ها چیزی پیدا نکردم...
سایت:
اگر جواب سوالم رو اینجا نمیگیرم لطقا به من بگید تا در یک تاپیک چدید عنوان کنم...با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)