برای نمایش هر چیزی به جز کامپوننت های بخش کاربری باید ماژول بسازید
کامپوننت های بخش کاربری با منو ها قابل دسترسی هستند

برای نمایش هر چیزی به جز کامپوننت های بخش کاربری باید ماژول بسازید
کامپوننت های بخش کاربری با منو ها قابل دسترسی هستند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنونم از راهنماییتون..نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال دیگه...
من در بعضی قالب ها که یکسری نوشته هایی اطراف قالب داره مثل welcome to my new vebsite اگر بخوام این نوشته رو حذف کنم یا تغییر بدم باید چیکار کنم؟؟ من از طریق cPanel فایل سورس رو پیدا میکنم و نوشته مشابه رو هم پیدا میکنم..تغییرات لازم رو هم میدم..و بعد از سیو شدن باز هم به همون شکل اولیه باقی میمونه و در سایت تغییر نمیکنه.... باید چیکار کنم؟
همچنین در بعضی قالب هایی که اسلاید شو داره... چهطوری میتونم هم عکس ایلاید شو ها و هم متنی که روی اون نوشته شده رو عوض کنم؟؟
در ضمن ممنون میشم اگه یه جایی رو به من معرفی کنید که بتونم چند تا قالب زیبا و ساده با یک اسلاید شو معمولی دانلود کنم....
ببخشید که زیادی سوال پرسیدم...
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط dvm_amir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید . !
برای حذف عبارت welcome معمولا باید ماژول ها را مورد بررسی قرار دهید . این عبارت در ماژول ها قرار دارد . اگر پیدا نکردید ادرس سایت را درج کنید .
برای تغییر متن و عکس اسلاید شو ها نیز باید به مدیریت ماژول ها رفته و از انجا اقدام نمائید . ماژول مربوطه را پیدا و ویرایش کنید .
برای دانلود قالب هم می توانید در نت جستجو کنید و به سایت های جوملا 24 ، جوملا ارت ، راکت تم و ......... مراجعه نمائید .
موفق باشید .
خیلی ممنون از راهمنماییتون... ببخشید که سوالمو دوباره همینجا مطرح کردم...نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا من میخوام قسمت زرد رنگی که بالای سایت قرار داره حذف کنم... در مدیریت ماژول ها چیزی پیدا نکردم...
سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر جواب سوالم رو اینجا نمیگیرم لطقا به من بگید تا در یک تاپیک چدید عنوان کنم...با تشکرنوشته اصلی توسط dvm_amir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط dvm_amir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز از این پس سوال جدید در تایپیک جدید مطرح نمائید .
قسمت مد نظر شما در موقعیت ماژول ها نمی باشد . پس باید در کد های قالب جستجو کنید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)