ماژولی که بشه آخرین اخبار rssسایت های دیگه رو ترجیحا با دو خط توضیح تو صفحه اول نشون بدیم هست. مثل ماژول آخرین اخبار.

ماژولی که بشه آخرین اخبار rssسایت های دیگه رو ترجیحا با دو خط توضیح تو صفحه اول نشون بدیم هست. مثل ماژول آخرین اخبار.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برید تو قسمت ماژول ها و اون بالا گزینه New را بزنید یک بخش هست به نام RSS URL و شما آدرس لینک RSS سایت مورد نظر را اونجا وارد کنید و سایر تنظیمات اعم از تعداد مطالب و ... را انجام دهید و ذخیره کنید.
یا علی/خداحافظ
با سلام
ممکن است در مورد لینکهای RSS کمی توضیح بدید چون اصلا من با این مطلب آشنا نیستم و از کجا می توان لینکهای RSS یک سایت را بدست آورد؟
با تشکر
سلام
لینک های RSS به طور ساده یک سرویسی هست که سایت ها به ما می دهند که از مطالب سایت های اونها آگاه بشیم و برای اینکار RSS reader هست واین قابلیت در مامبو وجود دارد
شما برای پیدا کردن لینک RSS یک سایت باید برید تو همون سایت ببینید این امکان را به شما می ده یا نه
مثلا تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه ببینی طرف سمت راست یک بخش است به نام Syndicate اونجا می تونی لینک RSS را پیدا کنی
که آدرس لینک RSS این است[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا مثلا عناوین کل اخبار خبر گزاری جمهوری اسلامی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون پایین یک عکس هست
اون هم لینک RSS ایرنا است.
یا علی/خداحافظ
ممنونم
پسوند كلاس ماژول چیه و چکار می کنه؟
دوست گرامی آقای webpen لطفا موضوع جدید رو در یک تاپیک جدید قرار بدیت.
سیامک جان ممنون از تذکر به جات
یا علی
با سلام
جناب آقاي احمد زاده ممنون از توضيحاتتون ولي خب بعدش چي.
[quote author=sadatian link=topic=61.msg27798#msg27798 date=1170779564]
با سلام
جناب آقاي احمد زاده ممنون از توضيحاتتون ولي خب بعدش چي.
[/quote]
خوب مشکل شما چیه؟؟؟
دوستان من ماژول آخرین اخبار RSS یک سایت دیگه رو درست کردم ولی فونتهای آخرین اخبار بهم ریخته و به صورت علامت سوال است می دونم مربوط به تنظیم زبان فارسی آر اس اس هست و لی نمی دونم چگونه اونو درست تنظیم کنم لطفا منو راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)