سلام
شما از لینک RSS کدوم سایت استفاده کردید ؟
یا علی

سلام
شما از لینک RSS کدوم سایت استفاده کردید ؟
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از سایت شانا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان و یک سوال دیگه
من این پنجره آراس اس رو می تونم در سمت چپ و راست صفحه اول قرار بدم ولی میخوام اونو در وسط صفحه که عرض بیشتری داره درست بالای پنجره آخرین اخبار قرار بدم و لی نمی دونم چطوری لطفا اگه کسی می دونه منو راهنمایی کنه
سلام
در مورد سوال اولتون :
چک کردم مشکلی نداشت
من از لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کردم . شما مراحل انجام این کار رو دقیقا بگید شاید مشخص بشه اشکال کار شما از کجاست همچنین ذکر کنید از کدام نسخه از مامبو استفاده میکنید
سوال دوم :
در قالب خود موقعیت جدیدی در محل مورد نظرتون ایجاد کنید و این ماژول را در اون قسمت منتشر کنید
یا علی
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم
در مورد سوال اول من ظاهرا فقط در مورد فید این سایت مشکل دارم در مورد چند سایت دیگه از جمله بی بی سی چک کردم مشکلی نبود در ضمن من از آخرین نسخه میترا استفاده می کنم .
در مورد سوال دوم دقیقا نمی دونم چیکار کنم البته می دونم در فایل php قالب بایست موقعیت جدیدی ایجاد کنم و لی چون با برنامه نویسی آشنایی ندارم نمی دونم چیکار کنم اگر براتون امکان داره بیشتر راهنمایی کنید
از اینکه وقت می ذارید و ما مبتدی ها رو راهنمایی می کنید ممنونم.
دلیل اینکه از انجمن مامبو استفاده کردم هم اینه که به نظر می رسه هسته اصلیشون یکیه ( اگه اشتباه نکنم) و در ضمن در انجمن میترا مطالب کامل آموزشی نمی تونم پیدا کنم
عزت زیاد
متاسفانه دوست عزیز ما به هیچ عنوان از میترا پشتیبانی نمیکنیم
درسته هسته این 2 یکیه اما با تغییرات ناشیانه ای که در مامبو داده شده میترا بوجود اومده.
اگر سرچ کنید دفعات هک شدن سایت های میترایی و حتی سایت اصلی میترا رو میتونید ببینید .
برای حل مشکل میترا به انجمن مربوط به اون مراجعه کنید .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)