-
مشکل درگرفتن بک آپ
سلام دوستان من روی لوکال جوملا نصب کردم همون اول کار ازش یه بک آپ گرفتم طبق آموزشی که doc.joomlafarsi هست یه بار zip ,,یه بارهم با gz وقتی می خوام بک آپ رو ایمپورت کنم ارور زیر رو می ده
کد:
SQL query:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] IF NOT EXISTS `e2slv_assets` (
`id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key',
`parent_id` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set parent.',
`lft` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set lft.',
`rgt` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Nested set rgt.',
`level` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 10 ) unsigned NOT NULL COMMENT 'The cached level in the nested tree.',
`name` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 50 ) NOT NULL COMMENT 'The unique name for the asset.\n',
`title` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 100 ) NOT NULL COMMENT 'The descriptive title for the asset.',
`rules` [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]( 5120 ) NOT NULL COMMENT 'JSON encoded access control.',
PRIMARY KEY ( `id` ) ,
UNIQUE KEY `idx_asset_name` ( `name` ) ,
KEY `idx_lft_rgt` ( `lft` , `rgt` ) ,
KEY `idx_parent_id` ( `parent_id` )
) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT =183;
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=183' at line 1
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-21-2012 09:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)