-
مشکل قرار دادن بنر تبلیغاتی در جوملا
سلام دوستان
مدتی هست نمیتونم بنر تبلیغایی در سایتم بزارم
هرچی آگهی جدید ایجاد میکنم و عکس بنر هم آپلود میکنم ولی نمایش داده نمیشه
از جولای 1.5 استفاده میکنم
لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید یک بنر تبلیغاتی رو چجوری میشه تو مدیریت محتوای جوملا قرار داد
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2012 07:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.8
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
مدتی هست نمیتونم بنر تبلیغایی در سایتم بزارم
هرچی آگهی جدید ایجاد میکنم و عکس بنر هم آپلود میکنم ولی نمایش داده نمیشه
از جولای 1.5 استفاده میکنم
لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید یک بنر تبلیغاتی رو چجوری میشه تو مدیریت محتوای جوملا قرار داد
ممنون
سلام دوست عزيز
در ابتداء ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و در ادامه:
بايد عرض كنم كه ميتونيد با ايجاد ماژول دستي نيز اين كارو انجام داده و بنر تبليغاتيتونو در هر موقعيتي كه ميخاين منتشر فرمائيد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز
در ابتداء ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و در ادامه:
بايد عرض كنم كه ميتونيد با ايجاد ماژول دستي نيز اين كارو انجام داده و بنر تبليغاتيتونو در هر موقعيتي كه ميخاين منتشر فرمائيد
موفق باشيد
سلام دوست عزیز از لطفت ممنون
میشه راهنمایی کنید چطور ماژول دستی درست کنم چون اولین بار هست با جوملا کار میکنم و زیاد آشنایی ندارم
ممنون
-
-
سلام
به مديريت ماژول رفته و روي جديد كليلك كنيد و بعد گزينه ماژول دستي/html رو كليك و ادامه بفرمائيد و در نهايت ماژول رو كه مثلا" تومحتواش بنر قرار داديد رو در يه موقعيت در قالب منتشر نمائيد.
ضمننا" پيشنهاد ميكنم كتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمائيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)