-
زیان persian در جوملا 258
- JInstaller: :Install: Cannot find XML setup file
- Install path does not exist
- Error installing Persian Try again later or [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمایی بفرمائید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لا اقل RTL کردن قالب مطالب (صرفا مطالب و عنوان مطلب ) در biz20 رو هم بفرمائین فعلا میگذرونیم باش .
ویرایش توسط awoir22 : 11-22-2012 در ساعت 05:11 AM
دلیل: اضافی کردن مطلب
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2012 05:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ما هنوز زبان 2.5.8 را منتشر نکرده ایم شما از کدام بسته زبان برای نصب استفاده می کنید ؟!
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از جوملا 258 en استفاده میکنم ، خواستم این پک رو نصب کنم که به xml اش گیر داد ، میگه نداره .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
لطفا یک افزونه دیگر برروی جوملا تون نصب کنید ببینید با پیغام خطا مواجه میشوید یا خیر ؟ اگر بله آن پیغام چیست ؟
من بسته زبان 2.5.7 برروی یک جوملا انگلیسی نصب کردم مشکلی نداشت لطفا یکبار دیگر مراحل کار انجام کار از مطابق مقاله[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چک کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ftp رو disable کردم اگه منظورتون از پیغام این بود ،
آپلودش کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بعد با گزینه سوم نصب شد ، ممنون .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)