-
مشکلی در رابطه با یک پیغام خطا در قالب
سلام خدمت تمامی دوستان زحمتکش ( خصوصا دوست عزیز فیروزمندیان گل )
دوستان بنده میخواستم بک قالب برای سایت بذارم و قالب mobius از سایت rockettheme رو انتخاب کردم که مشخصاتش رو در لینک زیر خواهید دید ( البته قالب رو هنوز فارسی نکردم و فعلا در حال نصب اولیه بودم که به مشکلی برخوردم بعد از نصب من این ارور رو در قسمتی از قالب میگیرم :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mohsen/public_html/w1/templates/rt_mobius/rt_suckerfish.php on line 97
که میتونید خودتون در آدرس زیر سایت رو مشاهده کنید ( البته این سایت در مراحل ابتدایی پیدایش هست
)
کد:
http://www.mohsenhashemi.com/w1/index.php
در سایت خود تمپلیت و لینک مربوط به این تمپلیت به این نکته برخورد کردم که سایت اشاره بهش کرده بود :
کد:
RTSuckerfish Menu Information
This exclusive RocketTheme menu system in this template use the mainmenu by default and this menu is configured in the admin administator. For these to function correctly, understand that the ‘top level’ menu items will show up as the horizontal buttons across the top of the template. For sub menu items, assign Parent Item to these top menus to the top-level item. These will then show up below in a drop-down menu when you hover over a top-level item
و مراحل نصب تمپلیت رو هم به این صورت گفته بود :
کد:
Instructions
1. Install as normal using the Site Templates Installer
2. to have a side module show with a colored background, put -color in the module class suffix. This is done by click on the module in question in the “Site Module Manager”
3. for a menu to display correctly as in the demo, create a “Vertical” menu module, and set the module class suffix to -menu
4. The primary navigation for this template uses the exclusive RTSuckerfish Menu System by default. You can change this by editing the $menu_type variable in index.php (see below for example). You will need to keep the number of top-level menu items to 5 or 6 to ensure the menu does not wrap and cause undesirable effects. Refer to the menu instructions above to find out how to create the menu properly.
5. Follow the Module Position guide below to see the available module positions and place your modules accordingly. The sample content Joomla/Mambo modules should give you a good place to start
6. This template can be set to thin, wide configuration. Please note that in thin mode you do not have much room for content, so please watch for any content that is to large for the mainbody area as this will break the layout
.
خلاصه اینکه منتظر کمک شما عزیزان هستم چون در این زمینه اصلا اطلاعاتم زیاد نیست ( بلکه خیلی هم کمه مثل همه چی ) راستی تا یادم نرفته این لینک اطلاعات این قالب هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2007 09:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکلی در رابطه با یک پیغام خطا در قالب
لطفا قبل از زدن پست بعدی حتما قوانین رو مطالعه کنید و اول SEARCH کنید!!
یک نمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
ممنون دوست عزیز یک سوال دیگه هم دارم دوست گرامی اون Toolbar بالای سایت که اندازه سایت رو کم و زیاد میکنه رو چطور میتونم حذف کنم ؟
-
-
[quote author=log link=topic=4855.msg29815#msg29815 date=1172093718]
ممنون دوست عزیز یک سوال دیگه هم دارم دوست گرامی اون Toolbar بالای سایت که اندازه سایت رو کم و زیاد میکنه رو چطور میتونم حذف کنم ؟
[/quote]
یک مشکل دیگه ای هم که دارم میخوام ازتون راهنمایی بخوام در مورد فارسی کردن کلی این قالب راستش من وقتی که align="left" replace with align="right" رو توی فایل template_css.css انجام دادم نتیجه ای نگرفتم و متون راستچین نشدن :-[
-
-
بخش آموزش های سایت رو مطالعه کنید:
انجمن رو مطالعه کنید!
تو انجمن SEARCH کنید:
جوابتون رو پیدا خواهید کرد!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)