با سلام بنده دنبال کدی هستم که وقتی وارد سایتم شدند چند صفحه سایت دیگر همزمان باز شود فقط همان لحظه ورود به سایت وبرای یکبار

با سلام بنده دنبال کدی هستم که وقتی وارد سایتم شدند چند صفحه سایت دیگر همزمان باز شود فقط همان لحظه ورود به سایت وبرای یکبار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چی شد کسی وارد نیست ؟؟ ؟؟؟؟ من هرکدی میزام فقط یه سایت باز میشه و پشت سر هم صفحه باز میشه یه کدی که فقط یه بار 3 تا سایت باز کنه رو کسی وارد نیست ؟
درود
کد زیر را در ماژول دلخواه در code editor پست کنید .
<script>
function setCookie(c_name,value,exdays)
{
var exdate=new Date();
exdate.setDate(exdate.getDate() + exdays);
var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString());
document.cookie=c_name + "=" + c_value;
}
function getCookie(c_name)
{
var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");
for (i=0;i<ARRcookies.length;i++)
{
x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("="));
y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1);
x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,"");
if (x==c_name)
{
return unescape(y);
}
}
}
function goherebymoisrex(){
var moisrexrozblogcom=getCookie("codebymoisrex");
if (moisrexrozblogcom!=null && moisrexrozblogcom!=""){}
else{
window.open('http://yoursite.com','','toolbar=no,directories=no,menuba r=no,scrollbars=yes');
setCookie("codebymoisrex",moisrexrozblogcom,1);
}
}
document.onclick=goherebymoisrex;
</script>
توضیحات :
1 . باید سه تا ماژول دلخواه ایجاد کنید تا سه تا سایت پاپ اپ بشه
2 . به جای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت مورد نظر وارد شود
ویرایش توسط mehdininja : 11-25-2012 در ساعت 11:33 AM
این افزونه دقیقا همونی است که شما نیاز دارید فقط تجاریه و باید خریداریش کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما این پلاگین هم تا حدودی نیازتونو برطرف میکنه (با توجه به اینکه تصمیم دارید وقتی سایت لود میشه این اتفاق بیوفته ,دقت کنید که برای مطالبی که در صفحه اول قرار دادید ست اش کنید ): [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)