-
مشکل با component/content
با سلام.من یه جوملا کار نسبتا تازه کارم.و امیدوارم این سوالی که مطرح می کنم,برای اولین بار وجود داشته باشه...
به هر حال مشکل من این است که,الان که در لوکال هاست دارم سایت رو به قولی معروف طراحی میکنم,صفحه ای با عنوان مقاله ها در این آدرس وجود دارد index.php/component/content... که من مجموعه ای تحت عنوان اخبار که داری مطالبی راجب به اخبار سایت است را دارم که در زیر همین صفحه با عنوان مقاله ها آورده می شود.که نمای بسیار زیبایی نداره...آیا راهی وجود دارد که اصلا این صفحه index.php/component/content... دیگر وجود نداشته باشد و مثلا با صفحه 404...page not found روبه رو شویم.
مثالا نمونه ی دیگری که بخواهم مثال بزنم .من در صفحه اصلی یک ماژول از نوع html سفارشی ایجاد می کنم و در آن صفحه در پایین text editor روی مطالب کلیک می کنم و یکی از مطالب سایت که یکی از خبر ها است را انتخاب می کنم.پس از انتشار لینکی از آن مطلب در صفحه اصلی ظاهر می شود. ولی با کلیک کردن روی آن,آن خبر در صفحه ای زیر عنوان مقاله ها با چنین لینکی index.php/component/content/article/82-2012-11-26-00-36-25/87-2012-11-26-00-52-57 آورده می شود.که همونطوری که گفتم نمای زیبایی نداره.بعدم همونطوری که در بالا گفتم وقتی خودم این آدرس index.php/component/content... را وارد می کنم.با صفحه ای مواجه می شوم که در آن اسم مجموعه اخبار در زیر عنوان مقاله ها ظاهر میشود.
چطوری میشه از شر این مشکل خلاص پیدا کرد...
امیدوارم که این مساله را خیلی خوب توضیح داده باشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-26-2012 12:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای مجموعه ها و مطالب خودتون اسم مستعار مناسبی انتخاب کنید.
موفق باشید
-
-
زیاد منظورتونو متوجه نشدم.واقعا شرمندم.ولی اگر منظورتون اینه که هنگام ساختن مجموعه اخبار,اسم مستعاری برای آن وارد کنم,اسم مستعار news را وارد کردم. و همینطور برای مطلب موجود در مجموعه اخبار.مشکل من اینه که من در صفحه اصلی هنگامی که یک ماژول از نوع html سفارشی ایجاد می کنم و در آن صفحه ساخت ماژول از نوع html سفارشی در پایین text editor روی مطالب کلیک می کنم و یکی از مطالب سایت که یکی از خبر های مجموعه اخبار است را انتخاب می کنم.پس از انتشار لینکی از آن مطلب در صفحه اصلی ظاهر می شود. چرا با کلیک کردن روی آن,آن خبر در صفحه ای دیگر زیر عنوان
مقاله ها ظاهر می شود.منظورم اینه که واژه فارسی مقاله ها به عنوان Title در بالای خبر قرار می گیرد.
یا اینکه همونطوری که گفتم چرا با رفتن به آدرس index.php/component/content... اینبار اسم مجموعه اخبار دوباره در زیر واژه فارسی مقاله ها که به عنوان Title در بالا قرار گرقته است,آورده می شود.
ببخشید...,ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید که بگید این مشکل به چه دلیل هست...
-
-
سلام
به بخش تنظیمات اصلی جوملا برید و SEF و یونیکد رو فعال کنید. بعد از اون Alias لینک هاتون رو عوض کنید. کش رو هم پاک کنید هرچند احتمالش کمه که تاثیر گذار باشه. این یه مشکل بسیار رایجه که برای اکثر دوستان پیش اومده، میاد و خواهد اومد ولی راه حلش به همین سادگی ای هست که عرض شد.
-
-
سلام
نام مستعار منوها رو بدرستی وارد کردید ؟
اگر شما قصد حذف کلمه مقاله ها رو دارید به مسیر زیر وارد شوید.
کد:
\templates\**your template**\html\com_content\article
فایل default.php را باز کنید و خط زیر را پیدا کردن و عدد 1 به 0 تغییر داده و ذخیره نمایید.
کد:
if ($this->params->get('show_page_heading', 1)) : ?>
لطفا در هر تاپیک یک سوال را مطرح نمایید. در غیر اینصورت پاسخی مناسبی دریافت نخواهید کرد.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)