-
ایجاد موقعیت در قالب
با سلام و عرض ادب
با توجه به عکس پیوستی میخواستم بین هدر ( البته بجای تو قالب به جای هدر اسلاید نوشته)و منوی بالایی و موقعیت سرچ و لوگو که در طرفین هست وسطش خالیه و هیچ موقعیتی تو قالب ثبت نشده میخواستم یه موقعیت ایجاد کنم که نوشته هایی که مثل تابلو روان حرکت میکنند ( متن از سمت راست حرکت میکنه به سمت چپ ) .... لطفاً راهنمایی بفرمایین چه کاری باید انجام بدم ؟؟؟؟
ویرایش توسط javad-nagizadeh : 11-20-2012 در ساعت 06:53 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2012 06:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود بر شما
آموزشی جامع قبلا نوشته بودم برای شما هم می گذارم:
برای اینکه بتونیم آموزش جامعی در مورد اضافه کردن موقعیت به قالب بدیم ، باید خدمتتون عرض کنم که ایجاد یک موقعیت ماژول ، سه مرحله داره:
درود بر شما
آموزشی جامع قبلا نوشته بودم برای شما هم می گذارم:
برای اینکه بتونیم آموزش جامعی در مورد اضافه کردن موقعیت به قالب بدیم ، باید خدمتتون عرض کنم که ایجاد یک موقعیت ماژول ، سه مرحله داره:
1.ویرایش php و افزودن کد های جدید
2.ویرایش xml و افزودن کد های جدید
3.ویرایش css و افزودن کد های جدید
مرحله اول: PHP
در مرحله اول ، شما باید فایل php ای که موقعیت ها (position ها) در اون نوشته شدن را پیدا کنید. معمولا این فایل index.php است. ولی شاید اسمش یک چیز دیگه باشه و حتی در یک پوشه دیگه باشه! برای مثال: default.php که خب شما باید خودتون پیدایش کنید.
حالا شاید بپرسید چطوری می تونیم پیداش کنیم؟
به این منظور کافیه عبارت زیرا در فایل های php تان جستجو کنید ، در هر فایلی که بود ، همان فایل مد نظر است:
کد:
کد:
jdoc:include type="modules"
بعد از اینکه فایل پیدا شد ، باید ببینید قصد دارید موقعیت کجا باشه! به این منظور بعد از آدرس سایتتون بزنید ?tp=1 بعد موفعیت ها به شما نمایش داده خواهد شد. اگر این اتفاق نیوفتاد ، باید در تنظیمات قالب ها ، نمایش موقعیت های قالب را فعال کنید.
سپس یک موقعیت را که مد نظر دارید ، انتخاب کنید. سپس کد های اونو در فایل php پیدا کنید و پایین اون کد های زیرا اضافه کنید:
کد PHP:
کد:
<?php if($this->countModules('search')) : ?>
<div id="joomiran_search">
<jdoc:include type="modules" name="search" style="xhtml" />
</div>
<?php endif; ?>
این یک موقعیت کاملا شرطی هست و اگر ماژول این موقعیت فعال نباشه ، نمایش داده نخواهد شد. به جای search باید نام موقعیت خودتون را بنویسید.(این مورد در فایل xml استفاده میشه.) همچنین به جای joomiran_search می توانید نام آیدی موردنظر را بنویسید. (این مورد در css نویسی استفاده میشه.)
مرحله دوم: XML
در این مرحله ، باید موقعیتی که ساختید به فایل templateDetails.xml معرفی شوند. این فایل در همه قالب ها یکسان هست و یک سان عمل میشه.
بعد از باز کردن این فایل ، باید در تگ <positions> موقعیت را اضافه کنید. بعد از ایت تگ کد زیرا وارد کنید:
کد:
کد:
<position>search</position>
به جای search باید نام موقعیت نوشته بشه.
مرحله سوم: CSS
در این مرحله ، شما باید استایل دلخواه برای موقعیتتون بنویسید. این دیگه بستگی به خودتون داره که چی دوست دارید بنویسید. البته باید css بلد باشید. برای مثال من این کد را می نویسم:
کد:
کد:
#joomiran_search {
float:right;
background:#000;
}
یا علی
-
2 کاربر زیر از mahdi.manian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سپاسگذارم دوست عزیز مواردی را فرمودید که از عهده بنده خارجه و اگه انجامش بدم شاید ریخت قالبم را بهم بریزم .
فقط یه سئوال الگه بخوام موقعیت سرچ ( جستجو ) را که در بالا و گوشه سمت چپ قرار داره را بزرگتر کنم و بجای ماژول جستجو یه ماژول دیگه بزارم راه آسانتری هست ؟؟؟؟
در ضمن من وقتی ?tp=1 را میزنم اون جایی که میخوام موقعیت ساخته بشه خالیه و اسم موقعیت ننوشته . تو عکسی هم که ارسال کردم مشخص کردم که کجا میخوام موقعیت ساخته بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
javad-nagizadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاسگذارم دوست عزیز مواردی را فرمودید که از عهده بنده خارجه و اگه انجامش بدم شاید ریخت قالبم را بهم بریزم .
فقط یه سئوال الگه بخوام موقعیت سرچ ( جستجو ) را که در بالا و گوشه سمت چپ قرار داره را بزرگتر کنم و بجای ماژول جستجو یه ماژول دیگه بزارم راه آسانتری هست ؟؟؟؟
در ضمن من وقتی ?tp=1 را میزنم اون جایی که میخوام موقعیت ساخته بشه خالیه و اسم موقعیت ننوشته . تو عکسی هم که ارسال کردم مشخص کردم که کجا میخوام موقعیت ساخته بشه
مورد اول : آدرس سایت تونو بدید تا بهتون بگم دقیقا به چه صورت جستجو رو بزرگتر کنید .
مورد دوم : به مدیریت قالب ها بروید و برروی دکمه انتخاب ها کلیک کنید و گزینه پیش نمایش موقعیت ماژول ها را برروی فعال ست کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آدرس سایتم چون تو لوکال نصبه ، در دسترس نیست و مورد دوم هم که فرمودید انجام دادم
-
-

نوشته اصلی توسط
javad-nagizadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایتم چون تو لوکال نصبه ، در دسترس نیست و مورد دوم هم که فرمودید انجام دادم
کاری که باید بکنید اینه که :
باید css class یا id مربوط به باکس جستجو تونو بدست بیارید و width و height اونو افزایش بدید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
من یه موقعیت ساختم و این کد رو دادم
#javad_news { float:right; background:#000;}حالا چطور چه کدی باید به این اضافه کنم تا عرض و طول اونو مشخص کنه ؟؟؟؟
-
-
دروود
از این اموزش هم میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
من موقعیت را ایجاد کردم الن میخوام اندازه اونو مشخص کنم....
-
-
این مورد به قالب شما هم بستگی داره !
عموماً اندازه رو باید در css اصلی قالب مشخص کنید !
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)