سلام دوستان من چنیدن قالب دانلود کردم اما هر کاری می کنم عوض نمیشه کسی از دوستان هست لطف کنه این قالب مارو عوض کنه؟![]()

سلام دوستان من چنیدن قالب دانلود کردم اما هر کاری می کنم عوض نمیشه کسی از دوستان هست لطف کنه این قالب مارو عوض کنه؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اینم دامینش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
قالب جدید نصب کردید ؟
ارری در هنگام نصب نداشتید ؟ اگر داشتید چه ارری ؟
باید برای تغییر روی قالب مورد نظر باید کلیک کنید و اون قالب رو روی دیفالت قرار بدید
در پناه ایزد
با سلام خدمت شما متاسفانه نتونستم قالب اپلود کنم که ارر بده یانه یا اونو دیفالت کنم مشکل من اپلود یک قالب سالم هستنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب های جوملا اپلودی نیست !
باید از مسیر زیر اقدام به نصب کنید
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف
( پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی 2.5 رو مطالعه کنید )
در پناه ایزد
دوست عزیز منظورم از اپلود نمیشه یعنی وقتی در مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف ، کلید browse رو می زنم و قالب رو می دم بعد چند دقیقه ارور کانکشن مرورگر میاد .اگر لطف کنید خودتون یک قالب شیک برام نصب کنید در مورد یوزر و پس هم مشکل ندارم خیلی ممنون از پیگیری شما
ویرایش توسط ziaratnia : 11-27-2012 در ساعت 05:35 PM
سرعت اینترنت خودتون رو چک کنید !
پینگ بگیرید ببینید قطع و وصل ندارید ؟
تلاش کنید اگر نتونستید ...
در پناه ایزد
قالبی که دانلود کردید با ورژن جوملا شما مطابقت داره ؟
دوست عزیز سلام
حجم قاب شما چقدر میباشد؟
پیشنهاد میکنم قالب خود را بصورت زیپ با ftp آپلود کنید و سپس از طریق لینک قالب خود را نصب نمایید.
یا حق.
عزیزان کارهایی که شما میگید رو انجام دادم نه 1 قالب چندین قالب رو انجام دادم،و درست نشد، اینترنتم شاتل 1mg هست و با سرعت 400kb دانلود میکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)