سلام، میخوام عنوام هدر و بخش هایی از کامپوننت رو ویرایش کنم، از کجا بفهمم توی کدوم فایل php نوشته شده!؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام، میخوام عنوام هدر و بخش هایی از کامپوننت رو ویرایش کنم، از کجا بفهمم توی کدوم فایل php نوشته شده!؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود بنده هم همین مشکل رو دارم
سلام
لینک دانلود نسخه ای را که دانلود کردید بزارید تا بررسی بشه
موفق باشید
اوکی شد!
برای ویرایش بخش خبر اول از inspect element کروم کمک گرفتم کلاس تب ها رو پیدا کردم و بعد به پوشه tmpl رفتم کد phpش رو پیدا کردم و ویرایش کردم
آقا نوید چون وارد نیستم سریع ترین راه همینه دیگه؟
از پوشه administrator وارد پوشه کامپوننت تون شوید و از پوشه views میتونید tmpl هر بخشی از کامپوننت رو که تصمیم دارید ویرایش کنید .نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینایی رو که گفتم مشکلشون حل شد ولی در حال حاضر مشکلم با کپی رایت مدیریت و کاربری هست
خط کپی رایت به این صورت هست
<div></div>
<p><?php echo ipropertyAdmin::footer( ); ?></p>
پس متن کپی رایت کجاست؟ کافیه فقط همونو تغییر داد و نیازی به ویرایش تک تک فایل های php نیست/ فایل های زبان فاسی مدیریت و کاربری رو سرچ کردم توشون نبود / توی تنظیمات مدیریت هم نبود
خط بالا باید اشتباه باشه و به این صورت هست
با حذف این این دو خط کپی رایت حذف میشه ولی فقط توی یک تب از مدیریت و باید از تک تک فایل ها حذف بشه!کد:<div class="clr"></div> <p class="copyright"><?php echo ipropertyAdmin::footer( ); ?></p>
علاقه مندی ها (Bookmarks)