-
سلام در مورد آموزش
من در حدود 2 ماه پیش در یکی از آموزشگاههای که اسمش پایا می باشد توسط استادی آموزش دیدم در حال حاضر یکی از سایتهای طراحی شده ام در اینترنت فعال می باشد ولی مثل اینکه من از قافله بسیار عقب هستم در صورت امکان یک نقر استاد خصوصی را بمن معرفی فرمایید یا اگر کلاسهایی دایر دارید معرفی کنید .
یکی دیگر از طراحی سایتم آماده برای ارسال میباشد چون منوهایش را نمیتونم فعال کنم همچنین روند آپلود را بلد نیستم رودستم مانده البته من طراحی سایت را سالها پیش با دریم ویور شروع کرده ام از جوملا بسیار خوشم اومده راهنمایی می خوام ... سپاسگزارم نمونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-27-2012 10:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
می تونید کتاب جوملا 2.5 از سایت joomina.ir دانلود کنید توضیحات کاملی داده واسه کلاسم توی همون سایت میتونید ببینید
-
-
سلام

نوشته اصلی توسط
komeilshateri
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می تونید کتاب جوملا 2.5 از سایت joomina.ir دانلود کنید توضیحات کاملی داده واسه کلاسم توی همون سایت میتونید ببینید
لطفا طبق قوانین انجمن از ارجاع دادن کاربران به سایت ها و انجمن های دیگر خودداری کنید.
کتاب راهنمای جوملا فارسی رو میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنید.
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)