-
میخواستم کپی رایت بخش مدیریت و کاربری رو ویرایش کنم
سلام، یه کامپوننت فارسی دارم میخواستم کپی رایت بخش مدیریت و کاربری رو ویرایش کنم
متن پکپی رایت توی فایل زبان موجود نیستن
بخش مدیریت رو تونستم توی فایل های php پیدا کنم ویرایش کنم اما بخش کاربری رو پیدا نکردم
راهش چه! از کجا میتونم به سرعت بفهمم این متن فارسی توی کدوم فایل php قرار داده شده؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-27-2012 10:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
نام افزونه ؟! ادرس افزونه ؟! ادرس سایت ؟!
هر افزونه کدهای مختص به خودش رو داره !
در پناه ایزد
-
-
کامپوننت تجاری هست، اجازه قرار دادنش رو ندارم، بگیبد تا لینک دانلودش رو براتون پیغام خصوصی کنم
نام کامپوننت Iproperty v2.0 هست
-
-
دوست عزیز شما میتونید از فایرباگ استفاده کنید
اگر از موزیلای اخرین ورژن استفاده کنید خودش داره کافیه روی سایت کلیلک راست کنید و آخرین گزینه رو بزنید
موفق باشید
-
-
من از کروم استفاده میکنم از indpect element
تا جایی که من میدونم فقط css رو نمایش میده
مطمئن هستید فایرفاکس فایل php رو نمایش میده؟
-
-
دروود
میتونید از php console هم کمک بگیرید
اگر واقعاً در ادیت مشکل داشتید روی لوکال نصب کنید سپس به راحتی میتونید پیدا کنید
در پناه ایزد
-
-
من اینو نصب کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه در مورد کار بردش یه خورده راهنمایی کنید 
چرا گفتید روی لوکال نصب کنم بهتر هست؟
ویرایش توسط index.mailbox : 11-29-2012 در ساعت 10:05 AM
-
-
پست بالا ویرایش شد
یبخشید الان متوجه جزئیات شدم
-
-
خودم مشکل رو حل کردم
کلمات فارسی جایگزین رو توی sql پیدا کردم
خوب باید table مربوطه رو از یه sql به یه sql دیگه انتقال بدم ( یه نسخه داریم که ترجمه شده و یکی ترجمه نشده )
تیبل رو export میکنم و بعد موقع import ارور میده
Error
SQL query:
---- Dumping data for table `qiljr_iproperty_amenities`--INSERT INTO `qiljr_iproperty_amenities` (`id`, `title`, `cat`, `language`, `ip_source`) VALUES(1, 'زمین تنیس', 2, '', 0),(3, 'استخر شنا', 2, '', 0),(4, 'گاراژ', 2, '', 0),(5, 'شومینه', 0, '', 0),(6, 'ماشین ظرفشویی', 1, '', 0),(7, 'دفع زباله(شوتینگ)', 1, '', 0),(8, 'آنتن مرکزی', 1, '', 0),(9, 'تمام فرش', 1, '', 0),(10, 'رختشوی/خشک کننده', 1, '', 0),(11, 'شومینه گازی', 1, '', 0),(12, 'اجاق گاز', 1, '', 0),(13, 'کابل تلوزیون', 0, '', 0),(14, 'کابل اینترنت', 0, '', 0),(15, 'اجاق چوب', 1, '', 0),(16, 'جکوزی ', 1, '', 0),(17, 'نورگیر', 0, '', 0),(18, 'سیستم هشدار', 1, '', 0),(19, 'تسهیلات', 1, '', 0),(20, 'بخاری', 1, '', 0),(21, 'ولت متناوب مرکزی ', 1, '', 0),(22, 'چمن', 2, '', 0),(23, 'حیاط', 2, '', 0),(24, 'حیاط خلوت'[...]
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
در حالی که وقتی انتقال نمیدم و از خوده تیبل export میگیرم و دوباره خودش رو import میکنم مشکلی پیش نمیاد / پس روش کار من ایرادی نداره تنها تفاوتش اینه که اینکی فارسی هست ولی اون نه
utf8 رو هم رعایت میکنم همراه با mysql40
-
-
سلام
اول کل دیتابیس رو منتقل کنید ببینید باز هم مشکل هست یا خیر
اگر حل نشد راه دوم
روی جوملا خام چک کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا نه
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)